- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ne! Nem kell beállni a tucatgyártók közé.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Ha marad egy csúcs készülék ebben a méretben, akkor felőlem 6"-os szifon is lehet. Mi azt nem szeretnénk, hogy itt is csak tepsik legyenek. Mert roboton már csak az van csúcskategóriában, és a Mini-k, azok nem csak méretben "mini-k". És a WP is ebbe az irányba mozog.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Peterson_ #91 üzenetére
Tisztában vagyok a jó dolgaival is. Hiszen jó darabig nekem is tepsik voltak, viszont az árnyoldalaival is. Buszon kényelmesen netezek, írok stb i5-el egy kézzel,a másikkal meg kapaszkodom, és nem igen tartok attól, hogy véletlenül leejtem, mert fogást kell váltanom. Vagy séta egyik kézben szatyor a másikban mobil. Sport esetén is jobb ez a méret szerintem. Persze netezni, meg filmezni jobba nagy ezt én is aláírom, de nem kapok kevesebbet, csak kisebb képet. Némi kompromisszumért cserében praktikusabb, több helyzetben tudom kényelmesen használni. Ezért változott meg az álláspontom is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Peterson_ #124 üzenetére
Amit egy cég kijelent, azt nem kell a vevőnek is vallania. Én már akkor mosolyogtam ezen, hogy a 3,5" az ideális. Ma is kicsinek tartom azt a méretet, de az a képarány nem annyira butaság, mivel "széles". i5-öt talán kicsi túl keskeny is ezzel a hülye képaránnyal. Ezért egy 4,3" még talán beleférhetne, csak legyen kisebb a keret, akkor megtarthatnánk ezt a készülék méretet is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Peterson_ #143 üzenetére
A durva az, hogy mindenki nyafogott még a Note 1 esetében, hogy ez mekkora, meg milyen nevetséges stb, erre idén a pletykák szerint 5,25" lesz az SGS5. Tessék gyakorlatilag beérte az első Note-ot. A Note többi meg megy feljebb, nem lepne meg, ha idén is nőne a Note 4, mert lesz az biztos. Nyilván nem akarják házon belül a konkurenciát, ha nem lenne különbség a két széria között.
Oké növelünk erre kitalálták az okosórákat. Nyilván van akinek jól jön, de szerintem az kicsit vicces, hogy a nagy kijelző miatt kitalálnak még valamit. Mert hát ugye nem lehet mindenhol elővenni, de a mailt, SMS-t látni kell. Na ez a gáz.
-
Cyberpunk
félisten
válasz BazsiBazsi #178 üzenetére
Miért mi legyen rajta Android?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest