Még a végén olyan lesz a 920-as amilyennek elsőre is kellett volna lennie 
"Everybody lies"
(#1) Cingáriusz

Még a végén olyan lesz a 920-as amilyennek elsőre is kellett volna lennie 
"Everybody lies"

Tetszik! A Nokiát a lumia mentette meg.

Jönnek fel mint a talajvíz. A 620-as már 17-ik árgépen. Nem androidos teló nem tom mikor volt utóljára ennyire elől. A 920 akkor lehetne igazán jó, ha 140g alá tudnák tolni a tömegét. A Lumia modellek még sajna rendelkeznek némi súlyfölösleggel.
Lenovo y580, FullHD, i7 3610, 2X4 GB ram, Nvidia GTX 660m, 1 TB HDD + 128 GB mSATA III SSD, Win 7; Nokia Lumia 620

Nocsak, rájöttek a gyártók hogy az igazi minőségérzet =a fémmel...
Mióta várom már ezt! Még a bilifül Samsung GS sorozat 4. tagjáról is úgy hírlik hogy fém keretet kap. 
[ Szerkesztve ]
"Szerencséd, hogy ma nem vagyok izgatott, mert ha izgatott volnék, te már nyakig állnál a betonba' !" (F. Provolone) ;)
Nekem nincs bajom a Lumnia 920 anyaghasználatával. Csak nehéz.

Ha egyszer wp-ra adnám a fejem,ez lenne a befutó. 
"Néha össze szavakat a keverem."

azt midnig sikerül elérniük, hogy ne vegyek telefont, mert jön valami amit érdemes megvárni... 2 éve halogatom a váltást, de azt hiszem halasztok még egy kicsit, és megvárom ezt 
Na ezért már szívesen fizetnék a nekem lévő lélektani határ fölött is, főleg ha jól is van összerakva.

Erre vártam.
"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

Ugy tunik akkor nem csak annyi valtozas lesz, hogy lecserelik a muanyag burkolatot femre.
Dropbox Ingyen 2,5 Gb http://db.tt/9JQWQQ3

Fémes tapasztalatok:
Nokia N8-at a kezdetektől szilikontokban tartom, mert annyira sérülékenynek tűnik (pedig valszeg nem az). Ha a kameramodul kiemelkedik a hátlap síkjából, akkor meg pláne tokban kell tartani.
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

tetszik
az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S;k800i] jíííhááá
Nice, jöjjön gyorsan.
Vissza kell vinnem pár kazettát.

Hmm... egy hideg tapintású 920. 
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."

Én még mindig a Lumia 800-as méretű és alakú, turbósított, jobb kamerával rendelkező wp8-as Nokiámat várom, de egyre jobban úgy érzem mindhiába. Nekem nem kicsi a kezem, de ezek a 4,0+ telefonok az agyamra mennek, főleg amikor a legtöbb új modell már inkább 4,3-as. És még abban sem vagyok biztos, hogy erre van ekkora igény, inkább csak nincs más.
Nagyon úgy néz ki, hogy minden itt a PH-n árult "gééémer" 486-oson fut a Battlefield 3 ultra beállítások mellett. Senkinek nem akarom elrontani az üzletét, de azért húzzatok már egy határt komolyan.
"És még abban sem vagyok biztos, hogy erre van ekkora igény, inkább csak nincs más."
Az egésszel egyetértek.

Még nem.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

Még a végén visszatér a nokia 

N8-am van, évek óta, nincs tokban. gyilkolom, nem egyszer leesett már (volt, hogy macskakőre). egy fél karcolás sincs rajta.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

Nagyon dögösen nézz ki...lehet érdemes lesz várnom,kell egy utód az E51-es Nokia után....Kell ez a telefon nekem!!!!
Nokia 3310 - Sony J6 - Sony J70 - Nokia 3100 - Alcatel Ot535 - Sagem My-x7 - Siemens CX75 - Siemens S65 - Sony Ericsson K750i - Samsung SGH-E250 - Sony Ericsson K810i - Nokia E61 - Nokia E51 - Samsung Galaxy S3 mini

Időszerű lenne.

Az N8 utódja lehet nálam. Remélem lesz ezüstben és feketében is. 
Tomcat

Még mindig nem akarok WP8-ra váltani, és lehet, hogy ez is úgy fog kopni, mint egyes N8-ak, de akkor is gyönyörű 
Sőt... hozzátenném, hogy ez az ezüst szín, az ezüst csempékkel jobban néz ki WP8 alatt, mint a hülye tiri-tarka színek...
[ Szerkesztve ]
Eladó !!! Netezős gép: http://hardverapro.hu/apro/ibm_p3_1000mhz_netezos_gep/friss.html Félgép: http://hardverapro.hu/apro/sempron_2500_os_felgepem_elado/friss.html
Úúú, legyen ilyen mint a képen+legyen a szolgáltatómnál és megyek 920-at cserélni 
PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

Most olvastam hogy a Lumia nagyobb név a felhasználók körében,mint a Windows Phone.Ez nem jó hír az MS-nek.Gyors össze kell kapni magukat,még a szerződés lejárta előtt.(ha van ilyen,ill. milyen?)Ez azt jelentheti,ha a Nokia kiszáll a buliból,vagy csak visszavesz,mert pl. párhuzamosan Androidot is kiad,az a WP végét is jelentheti.Aztán azt nem tudjuk mennyire,mennyi időre betonozta be magát a Nokiánál az MS.Ekkora erővel bír még mindig a Nokia.Mi lett volna ha droidra váltanak?95% lenne a droid részesedése?

És mekkora lenne, ha MeeGo-ra váltanak ?

Az MS-nek nincs oka félni, a Nokia nem fog kihátrálni.
Akkor meghozták a döntést, hogy Android VAGY WP. (kizáró vagy). Utóbbi mellett döntöttek, és ahhoz ragaszkodnak is.
ON: Gyöngyörű. Akarok egy ilyet.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Mióta keresek egy telefont ami fémből van és nem android. WP8 nem éppen a legszimpatikusabb, de lassan le kell cserélnem a régi Wave-m. Bár lehet megvárom mivel jönnek elő az új OS-ek. (Firefox, Tizen, Ubuntu)

Na igen az mekkora volna,ha visszaköltöznének a Nokiához.Amúgy nekem nem tiszta hogy lesz abból a Sailfish-ból valami,ha egy nagyobb gyártó nem áll mögéjük.Kézenfekvő volna "hazamenniük". 
Héj neked is 920-ad van vagy mifene?
Amúgy ha idén ez lesz a nagy durranásuk akkor elmehetnek a fenébe!
[ Szerkesztve ]
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Szerintem lesz idén még ennél több is.
Alapból várható (tippre ősz) a 38-41Mp-es PV Lumia. (Lumia 1000-ként emlegetik).
Talán, _talán_ egy tablet.
Ill. ha a pletykák szerint tényleg jön még idén a WP9, akkor gyanítom jön rá valami új telefon is.
Meg akármennyire a WP és a Nokia nem akar hardverben versenyezni a csúcs androidos telók még több mag, még több képpont paraméterlistájával, azért az év első felében érkező FullHD-s telefonkínálatát illene valamivel lereagálni év végére.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Lumia 1000? Jó tudni. Engem ez érdekel igazán.

WP9?Áhhh.Hol olvastad ezt.Még 8.5 sincs sehol.Én olyan becslést olvastam,hogy jövő nyáron esetleg.
túl rövid termékciklus lenne az, felesleges átnevezni WP9-re.
Eladó Yashinon DX 50mm 1.7 - http://href.hu/x/kh68

Egy ilyen johet nekem is

iPhone 5 / Nexus 4 / Nokia Lumia 520 / Xeon E3-1230V2 + 32Gb RAM / Lenovo IdeaPad S206

azért egy fekete vasdarabra énis beneveznék
kegyetlen hatása van a jéghideg fémnek
szeretjük
az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S;k800i] jíííhááá

Szerintem is túl rövid lenne, nem is vettem készpénznek, csak hogy olvastam ilyet is.
A Windows Blue kapcsán írogattak mindent, hogy Q3-ra várható, és szóba hozták a WP9-et is. De mondjuk abban a cikkben volt más furcsaság is, úgyhogy ...
Sok helyen még az sem volt egyértelmű, hogy a Blue az már a Windows 9, vagy a Windows8-hoz egy Feature Pack. Még nagyon pletyka szinten van a dolog.
De annyi bizonyos, hogy valami jön még év eleje előtt. Hogy ez 8.5 lesz-e (ilyen verzióról még nem hallottam), vagy WP9, most még nem tudjuk.
Az én tippem az, hogy majd a Win9-cel párhuzamosan jön majd a WP9, max. egy kicsivel előtte.(a gyorsabb frissítési igények miatt)
szerk: Na, közben jött is egy ehhez kapcsolódó hír:
Komoly ráncfelvarrást kap a WP8
[ Szerkesztve ]

Fém nélkül is elég nehéz .. akkor így milyen lesz?
De a súly nálam az utolsó amit figyelembe veszek.
"Okostelód négy mag nélkül mondd mit ér, a négy magod sok ram nélkül mondd mit ér, a sok ramod öt inch nélkül, az öt inch FullHD nélkül mondd-mondd-mondd mondd mit éér?"........."By: Sonyfan"

Akkor így kiveszik belőle a tekercset ami a vezetékmentes töltést szolgálja, vékonyabb lesz, gondolom a fém ház is vékonyabb lesz, mint a műanyag és máris könyebb. Persze mindez csak fikció. 
"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

Elég ütősen néz ki a formaterv, főleg a gombok tetszenek, de szokás szerint ez is csak egy kép marad.

Ez igy ebben a formában nagyon durva lenne. 
Jöhet, cserélem is a 920-ast.

Nokia Lumia 920 + iPad 3.
Hogy ezt miért ide tettem be meg ne kérdezzétek
amúgy nagyon jól néz ki!
My photos with my Ace 2 | http://www.flickr.com/photos/hgerii

Nálam is. Lásd lumia 800-am van. Mindenki ezzel van elfoglalva...

A képen lévő formavilág már önmagában tetszik, és ha valóban ilyen lesz, akkor hűha 
♣A káosszal teremtek rendet.♣

Én inkább azt gyanítom, hogy a Lumia 920 utóda lesz a Lumia 1000-nek aposztrofált készülék. Nem hinném, hogy pár hónapon belül 2 csúcskészüléket is kiadnának és azt sem, hogy a közeljövőben megjelenik a fémes utód, hiszen a 920 is alig pár hónapja jött ki.
[ Szerkesztve ]
http://mynokiablog.com/