Hirdetés

Hirdetés

2013. május 19., vasárnap

(#1) Cingáriusz

Cingáriusz
(fanatikus tag)

Még a végén olyan lesz a 920-as amilyennek elsőre is kellett volna lennie :)

"Everybody lies"

(#2) Kerell

Kerell
(lelkes újonc)

Tetszik! A Nokiát a lumia mentette meg.

(#3) satz18

satz18
(fanatikus tag)

Jönnek fel mint a talajvíz. A 620-as már 17-ik árgépen. Nem androidos teló nem tom mikor volt utóljára ennyire elől. A 920 akkor lehetne igazán jó, ha 140g alá tudnák tolni a tömegét. A Lumia modellek még sajna rendelkeznek némi súlyfölösleggel.

Lenovo y580, FullHD, i7 3610, 2X4 GB ram, Nvidia GTX 660m, 1 TB HDD + 128 GB mSATA III SSD, Win 7; Nokia Lumia 620

(#4) BenHans

BenHans
(fanatikus tag)

Nocsak, rájöttek a gyártók hogy az igazi minőségérzet =a fémmel...
Mióta várom már ezt! Még a bilifül Samsung GS sorozat 4. tagjáról is úgy hírlik hogy fém keretet kap. :C

[ Szerkesztve ]

"Szerencséd, hogy ma nem vagyok izgatott, mert ha izgatott volnék, te már nyakig állnál a betonba' !" (F. Provolone) ;)

(#5) AS

AS
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem nincs bajom a Lumnia 920 anyaghasználatával. Csak nehéz.

(#6) motoflug

motoflug
(fanatikus tag)

Ha egyszer wp-ra adnám a fejem,ez lenne a befutó. :K

"Néha össze szavakat a keverem."

(#7) MCGaiwer

MCGaiwer
(őstag)

azt midnig sikerül elérniük, hogy ne vegyek telefont, mert jön valami amit érdemes megvárni... 2 éve halogatom a váltást, de azt hiszem halasztok még egy kicsit, és megvárom ezt :D

(#8) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ezért már szívesen fizetnék a nekem lévő lélektani határ fölött is, főleg ha jól is van összerakva.

(#9) Lalll

Lalll
(PH! addikt)

Erre vártam.

"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

(#10) saiyajin

saiyajin
(fanatikus tag)

Ugy tunik akkor nem csak annyi valtozas lesz, hogy lecserelik a muanyag burkolatot femre.

Dropbox Ingyen 2,5 Gb http://db.tt/9JQWQQ3

(#11) szilagyiv

szilagyiv
(fanatikus tag)

Fémes tapasztalatok:
Nokia N8-at a kezdetektől szilikontokban tartom, mert annyira sérülékenynek tűnik (pedig valszeg nem az). Ha a kameramodul kiemelkedik a hátlap síkjából, akkor meg pláne tokban kell tartani.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#12) raper

raper
(senior tag)

Szép ezzel a külsővel is.

(#13) vipnolf

vipnolf
(tag)

tetszik

az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S;k800i] jíííhááá

(#14) Plazmacucci

Plazmacucci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nice, jöjjön gyorsan.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#15) catroot

catroot
(PH! kedvence)

Hmm... egy hideg tapintású 920. :B

[ Szerkesztve ]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#16) Trevize1987

Trevize1987
(tag)

Én még mindig a Lumia 800-as méretű és alakú, turbósított, jobb kamerával rendelkező wp8-as Nokiámat várom, de egyre jobban úgy érzem mindhiába. Nekem nem kicsi a kezem, de ezek a 4,0+ telefonok az agyamra mennek, főleg amikor a legtöbb új modell már inkább 4,3-as. És még abban sem vagyok biztos, hogy erre van ekkora igény, inkább csak nincs más.

Nagyon úgy néz ki, hogy minden itt a PH-n árult "gééémer" 486-oson fut a Battlefield 3 ultra beállítások mellett. Senkinek nem akarom elrontani az üzletét, de azért húzzatok már egy határt komolyan.

(#17) Gerisz válasza Trevize1987 (#16) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"És még abban sem vagyok biztos, hogy erre van ekkora igény, inkább csak nincs más."

Az egésszel egyetértek.

(#18) Quasi_modo válasza Kerell (#2) üzenetére

Quasi_modo
(PH! kedvence)

Még nem.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD > N808 PV + CX870

(#19) sgs123456 válasza Quasi_modo (#18) üzenetére

sgs123456
(tag)

Még a végén visszatér a nokia :)

(#20) anulu válasza szilagyiv (#11) üzenetére

anulu
(PH! félisten)

N8-am van, évek óta, nincs tokban. gyilkolom, nem egyszer leesett már (volt, hogy macskakőre). egy fél karcolás sincs rajta.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | MCITP-SA/VA/EMA2010 | Win8Pro + IE10 | iPad4 32GB /w Cellular | HTC 8X

(#21) TechData

TechData
(kvázi-tag)

Nagyon dögösen nézz ki...lehet érdemes lesz várnom,kell egy utód az E51-es Nokia után....Kell ez a telefon nekem!!!!

Nokia 3310 - Sony J6 - Sony J70 - Nokia 3100 - Alcatel Ot535 - Sagem My-x7 - Siemens CX75 - Siemens S65 - Sony Ericsson K750i - Samsung SGH-E250 - Sony Ericsson K810i - Nokia E61 - Nokia E51 - Samsung Galaxy S3 mini

(#22) Quasi_modo válasza sgs123456 (#19) üzenetére

Quasi_modo
(PH! kedvence)

Időszerű lenne.

(#23) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Az N8 utódja lehet nálam. Remélem lesz ezüstben és feketében is. :)

Tomcat

(#24) Pete55555

Pete55555
(őstag)

Még mindig nem akarok WP8-ra váltani, és lehet, hogy ez is úgy fog kopni, mint egyes N8-ak, de akkor is gyönyörű :)

Sőt... hozzátenném, hogy ez az ezüst szín, az ezüst csempékkel jobban néz ki WP8 alatt, mint a hülye tiri-tarka színek...

[ Szerkesztve ]

Eladó !!! Netezős gép: http://hardverapro.hu/apro/ibm_p3_1000mhz_netezos_gep/friss.html Félgép: http://hardverapro.hu/apro/sempron_2500_os_felgepem_elado/friss.html

(#25) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úúú, legyen ilyen mint a képen+legyen a szolgáltatómnál és megyek 920-at cserélni :B

PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

(#26) Pirosász válasza sgs123456 (#19) üzenetére

Pirosász
(tag)

Most olvastam hogy a Lumia nagyobb név a felhasználók körében,mint a Windows Phone.Ez nem jó hír az MS-nek.Gyors össze kell kapni magukat,még a szerződés lejárta előtt.(ha van ilyen,ill. milyen?)Ez azt jelentheti,ha a Nokia kiszáll a buliból,vagy csak visszavesz,mert pl. párhuzamosan Androidot is kiad,az a WP végét is jelentheti.Aztán azt nem tudjuk mennyire,mennyi időre betonozta be magát a Nokiánál az MS.Ekkora erővel bír még mindig a Nokia.Mi lett volna ha droidra váltanak?95% lenne a droid részesedése?

(#27) Quasi_modo válasza Pirosász (#26) üzenetére

Quasi_modo
(PH! kedvence)

És mekkora lenne, ha MeeGo-ra váltanak ?

(#28) BiP válasza Pirosász (#26) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Az MS-nek nincs oka félni, a Nokia nem fog kihátrálni.
Akkor meghozták a döntést, hogy Android VAGY WP. (kizáró vagy). Utóbbi mellett döntöttek, és ahhoz ragaszkodnak is.

ON: Gyöngyörű. Akarok egy ilyet.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#29) TyLe

TyLe
(újonc)

Mióta keresek egy telefont ami fémből van és nem android. WP8 nem éppen a legszimpatikusabb, de lassan le kell cserélnem a régi Wave-m. Bár lehet megvárom mivel jönnek elő az új OS-ek. (Firefox, Tizen, Ubuntu)

(#30) Pirosász válasza Quasi_modo (#27) üzenetére

Pirosász
(tag)

Na igen az mekkora volna,ha visszaköltöznének a Nokiához.Amúgy nekem nem tiszta hogy lesz abból a Sailfish-ból valami,ha egy nagyobb gyártó nem áll mögéjük.Kézenfekvő volna "hazamenniük". :D

(#31) legiaap válasza AS (#5) üzenetére

legiaap
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Héj neked is 920-ad van vagy mifene?

Amúgy ha idén ez lesz a nagy durranásuk akkor elmehetnek a fenébe!

[ Szerkesztve ]

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#32) Ati1979

Ati1979
(senior tag)

Kegyetlen jól néz ki. :)

(#33) BiP válasza legiaap (#31) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Szerintem lesz idén még ennél több is.
Alapból várható (tippre ősz) a 38-41Mp-es PV Lumia. (Lumia 1000-ként emlegetik).
Talán, _talán_ egy tablet.
Ill. ha a pletykák szerint tényleg jön még idén a WP9, akkor gyanítom jön rá valami új telefon is.
Meg akármennyire a WP és a Nokia nem akar hardverben versenyezni a csúcs androidos telók még több mag, még több képpont paraméterlistájával, azért az év első felében érkező FullHD-s telefonkínálatát illene valamivel lereagálni év végére.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#34) Ati1979 válasza BiP (#33) üzenetére

Ati1979
(senior tag)

Lumia 1000? Jó tudni. Engem ez érdekel igazán.

(#35) Pirosász válasza BiP (#33) üzenetére

Pirosász
(tag)

WP9?Áhhh.Hol olvastad ezt.Még 8.5 sincs sehol.Én olyan becslést olvastam,hogy jövő nyáron esetleg.

(#36) crey válasza BiP (#33) üzenetére

crey
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

túl rövid termékciklus lenne az, felesleges átnevezni WP9-re.

Eladó Yashinon DX 50mm 1.7 - http://href.hu/x/kh68

(#37) oceanrush

oceanrush
(fanatikus tag)

Egy ilyen johet nekem is :K :C

iPhone 5 / Nexus 4 / Nokia Lumia 520 / Xeon E3-1230V2 + 32Gb RAM / Lenovo IdeaPad S206

(#38) vipnolf

vipnolf
(tag)

azért egy fekete vasdarabra énis beneveznék ;] kegyetlen hatása van a jéghideg fémnek ;] szeretjük

az kizárt dolog mert nem tudom [Vaio F;Xperia S;k800i] jíííhááá

(#39) BiP válasza Pirosász (#35) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Szerintem is túl rövid lenne, nem is vettem készpénznek, csak hogy olvastam ilyet is.
A Windows Blue kapcsán írogattak mindent, hogy Q3-ra várható, és szóba hozták a WP9-et is. De mondjuk abban a cikkben volt más furcsaság is, úgyhogy ...
Sok helyen még az sem volt egyértelmű, hogy a Blue az már a Windows 9, vagy a Windows8-hoz egy Feature Pack. Még nagyon pletyka szinten van a dolog.
De annyi bizonyos, hogy valami jön még év eleje előtt. Hogy ez 8.5 lesz-e (ilyen verzióról még nem hallottam), vagy WP9, most még nem tudjuk.
Az én tippem az, hogy majd a Win9-cel párhuzamosan jön majd a WP9, max. egy kicsivel előtte.(a gyorsabb frissítési igények miatt)

szerk: Na, közben jött is egy ehhez kapcsolódó hír:
Komoly ráncfelvarrást kap a WP8

[ Szerkesztve ]

(#40) Sonyfan

Sonyfan
(tag)

Fém nélkül is elég nehéz .. akkor így milyen lesz?
De a súly nálam az utolsó amit figyelembe veszek.

"Okostelód négy mag nélkül mondd mit ér, a négy magod sok ram nélkül mondd mit ér, a sok ramod öt inch nélkül, az öt inch FullHD nélkül mondd-mondd-mondd mondd mit éér?"........."By: Sonyfan"

(#41) Lalll válasza Sonyfan (#40) üzenetére

Lalll
(PH! addikt)

Akkor így kiveszik belőle a tekercset ami a vezetékmentes töltést szolgálja, vékonyabb lesz, gondolom a fém ház is vékonyabb lesz, mint a műanyag és máris könyebb. Persze mindez csak fikció. :)

"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

(#42) gerii

gerii
(fanatikus tag)

Elég ütősen néz ki a formaterv, főleg a gombok tetszenek, de szokás szerint ez is csak egy kép marad.

(#43) legiaap

legiaap
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Frissítés jött

(#44) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez igy ebben a formában nagyon durva lenne. :K

(#45) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jöhet, cserélem is a 920-ast. ;] :))

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#46) legiaap válasza legiaap (#43) üzenetére

legiaap
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy ezt miért ide tettem be meg ne kérdezzétek
:D

(#47) Wa2x_ válasza Cyberpunk (#45) üzenetére

Wa2x_
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

:DDD amúgy nagyon jól néz ki!

My photos with my Ace 2 | http://www.flickr.com/photos/hgerii

(#48) Pálin(t)ka válasza Sonyfan (#40) üzenetére

Pálin(t)ka
(lelkes újonc)

Nálam is. Lásd lumia 800-am van. Mindenki ezzel van elfoglalva...

(#49) Luck Dragon

Luck Dragon
(tag)

A képen lévő formavilág már önmagában tetszik, és ha valóban ilyen lesz, akkor hűha :C

♣A káosszal teremtek rendet.♣

(#50) =Mentor= válasza BiP (#33) üzenetére

=Mentor=
(őstag)

Én inkább azt gyanítom, hogy a Lumia 920 utóda lesz a Lumia 1000-nek aposztrofált készülék. Nem hinném, hogy pár hónapon belül 2 csúcskészüléket is kiadnának és azt sem, hogy a közeljövőben megjelenik a fémes utód, hiszen a 920 is alig pár hónapja jött ki.

[ Szerkesztve ]

http://mynokiablog.com/

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.