Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

Az elején én is nagyon paráztam, hogy hogy leszek meg bt nélkül. Viszont változik a világ, 2013-ban egy buliról készült képek is olyan minőségűek és ezáltal akkora méretűek, hogy a bt-n való átküldés körülményes. A videóknál meg lassan minden készülék fhd felbontásban vesz fel (de minimum 720p) hát azt sem egy leányálom kivárni. Vannak újabb technológiák amivel ki lehetne váltani a bt-t, de igazából számomra itt jönnek képbe a felhőszolgáltatások, a Dropbox és társai. Arra szerintem megbízhatatlan, hogy itt tároljak mindent, és a mobilnetes árak miatt sem életképes alternatíva, de erre pont tökéletes, hogy egy buliról készült képeket/videókat felpakoljak, aztán mindenki leszedi magának otthon, kényelmesen. Olvastam egy cikket, hogy 5-6 különböző helyről az akciók során 100, vagy még több gb tárhelyet lehet szerezni. És akkor ebben még nincsenek benne az olyan akciók, hogy +25GB-ot ad a dropbox pl, ha samut vagy htc-t veszel. A másik dolog amire használták, az meg a védett zenék, videók átküldése. Hát erre szintén annyit, hogy 2013 van. Aki nem akar fizetni a tartalomért, az legalább találja fel magát, és szerezze be "valahogy". Soha nem volt még ilyen egyszerű, mint manapság...
    ------

Persze egy pdf vagy doc átküldésére még reális alternatíva a bt, de ismét csak az évszámra kell nézni: 2013. Ha ENNYIRE sürgős, hogy tényleg AZONNAL kell, akkor át lehet küldeni mailben is. Egy 100MB-os csomagot még dominóban is hozzávágnak az emberhez, de ha meg Magyarországból indulunk ki, akkor meg a sok paraszt úgy is olyan drága díjcsomagot vállal az alacsony készülékár elérése érdekében, amiben nem ritka a 2GB-os adatcsomag sem. Már a tiniknek is van net, hiszen a facebook és a viber anélkül nem megy...
    Így aztán igen szűk az a réteg, akik csak kicsi fájlokat akarnak nagyon sürgősen átküldeni, és nincs semmilyen mobilnet a készülékükön. Na ők joggal bosszankodnak, a többiek nem.

Új hozzászólás Aktív témák