Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Cyborg #6416 üzenetére

    Mi az az E-d? :)
    Már éppen beleírtam a blogba hogy ez nem működik és nem is foglalkozom vele :) A kangvip egy külső progi, állítólag elég macerásan integrálták bele a romba, nem hiszem hogy én bele tudnék nyúlni.
    Mégegyszer leírom hogy nem értek ilyen mélységben a dologhoz, sőt nem nagyon értek az egészhez, csak próbálom összerakni a romot hogy működjön :) A hangerő felélesztés helyett meg kell nyomni a bekapcsoló gombot és feléled :) (tudom hogy írtad hogy nem akarod hogy elromoljon a bekapcsoló gomb, de sajnos ezzel nem tudok nagyon mit kezdeni valóban :) )

    A másik amit beírok, hogy külön nem nagyon akarok foglalkozni a ledekkel sem, a gyári beállításokon lesz, úgy fog működni. Ha lesz időm megkeresem azt a romot amiben benne volt és megnézem mit lehet tenni vele, de pl a MIUI-ban benne van gyárilag, de a legtöbbször hibát ír ki amikor állítgatom, azt ma néztem.
    A sima kangvip nélküli verzióban nem fog működni az értesítési sávból állítható óra sem, nagyon sok időt elszórakoztam vele, amikor működött akkor ismét más nem volt jó, így azt abbahagytam szintén. Az sem olyan fontos szerintem hogymég pár napot elszórakozzam vele, a kangvipesben viszont működik az is bár szerintem kevesen használják majd.
    Nagyjából megvannak a romok, még pár teszt és apró módosítás, utána azt hiszem csak komoly hibánál nyúlok hozzá.

    Pl a Az Asus nexus gyári 4.4-el sokkal több hibát mutat, olyanokat is amik elég alapvetőek, a lenovo gyári romjában is van hiba bőven, ahhoz képest ez a miui még túl jó is lesz.

    Ja, valaki mondta hogy ez a poker vagy akármi flash nem megy, most kipróbáltam a Dolphin-al, ami alapból felajánlja a flash telepítést, utána be lehet lépni az oldalra.

    Meg kellene még nézni más romokat is ( pl a gyárit), az emui-ból sokkal többet jelenleg szerintem nem lehet kihozni amíg nem lesz valami komoly frisítése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák