Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sharp4

    őstag

    Megérkezett Kínából az ívelt [üvegfólia] UV ragasztható verzióban. Egy kicsit sokalltam egy fóliáért a Gizzmo-s árat emiatt, rendeltem meg kintről.
    21 nap alatt megérkezett, 4,27$-ért rendeltem akkor, most már olcsóbb ennél is.

    Felrakás: először próbálkoztam ilyen fóliával, és valóban nem nehéz a felrakása. A ragasztó mennyiség, amit hozzá kaptam bőven elég, még az asztalra is jutott. Minden nyílást le kell ragasztani a készüléken, mert eldugíthatja. Szerencsére a fórumtársak tapasztalait használva ezzel a problémával nem találkoztam. A csomag tartalma volt még egy nedves és száraz törlőkenőd, valamint egy UV lámpa, melyet PowerBank-al használtam. Levegős, buborékos nem lett, a gyári tok nem bántja a fóliát. Az ujjlenyomatolvasó az első körben jó volt, jelenleg még lámpázom a fóliát, és majd utána kipróbálom, hogy megfelelően működik-e.

    Amennyiben a minősége valami oknál fogva hagy kívánni valót maga után, úgy gondolom akkor is megérte, már csak a felrakás gyakorlása miatt is.
    Kíváncsi leszek a tartósságára..

    Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

Új hozzászólás Aktív témák