Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mkRoland

    senior tag

    válasz andrás47 #5254 üzenetére

    Ha abból indulunk ki, hogy neked mindegy az a plusz pár(tíz)ezer forintot, akkor érdemes a Tab-bal próbát tenni. Nem volt soha olyan a kezemben, csak leírom, hogy miket gondolok, mik a különbségek a slimhez képest:
    - régebben volt olyan, hogy a Tab különleges felbontása miatt kevesebb program volt elérhető rá (míg az Ideos S7 Slim-nek a 2. legnépszerűbb a felbontása: 800x480), szerintem azóta már sok idő eltelt, a progik jelentős részén minden bizonnyal javítottak, hogy elérhető legyen Tabra
    - minden eddigi, általunk ismert Huawei Ideos S7 Slim (3G-s) kártyafüggetlen volt, amit forgalmaznak Magyarországon, akár a T-Mobilenál, akár az Inviteltől vették
    - méretbeli különbségek: Tab 1 centivel rövidebb, 1 centivel szélesebb a Slimnél
    - Tabra több tok érhető el külföldről rendelve, több kiegészítővel
    - pixelek alakja zavaró lehet a Slim esetében (ha fekvő nézetből váltasz állóra vagy fordítva, borul az addigi, szemed által megszokott arány... mint amikor egy szélesvásznú TV-n nézel teljes képernyőn, aránymegtartás nélkül 4:3 adást)
    Ha nekem mindegy lenne a pénz, akkor egy billentyűzetes megoldást keresnék (a favorit a Transformer, esetleg a Dell Inspiron Duo, de azon sajna nem android fut). Egyébként nagyon is meg vagyok elégedve az Ideos-szal, olcsóbban jutottam hozzá, mint egy alsó-középkategóriás telefonhoz, nem bántam meg, naponta örömmel használom órákon át.

    Rabidsnail: "(...) Please help my!:-)" Ez azt jelenti: "Kérem/Kérlek segíts/-en/-etek a felkiáltójelem smile-val" A "my" helyett (ami azt jelenti, hogy az én birtokomban lévő dolog, egyszerűbben az én valamim) "me" kellene, ami az I. szám 1. személy tárgyi ragozott alakja. ITT találsz magyarra fordított progikat.

    [ Szerkesztve ]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák