Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fricy81

    tag

    válasz Dj.Kütyü #9635 üzenetére

    Azért, mert:
    1. a Huawei hivatalos álláspontja az, hogy nem adnak ki y300-ra 4.1-nél magasabb verziószámú frissítést. Nem te vagy az egyetlen, akinek eszébe jutott már, hogy de jó lenne 4.2. Vagy 4.3. Vagy KitKat. Fel lett téve a Huaweinek a kérdés hivatalos csatornán, és meg is jött az elutasító válasz.
    2. A gyártók általában nem törődnek a kifutóban lévő modellek frissítésével, mert nem biznic programozókat ráálítani egy olyan projektre ami nem fog semmilyen plusz bevételt eredményezni. Ezt úgy hívják, hogy piacgazdaság.

    Az oltást meg azért kapod, mert:
    1. ezt már egyszer-kétszer elmagyaráztuk,
    2. hivatalosan a KitKat éppen csak megjelent a Google Nexusra. Még a Motorola (tudod, a Google tulajdonában lévő gyártó) is csak januárra igéri a Moto G-re a KitKatet, pedig ott programozóból nincs hiány. Te meg itt pattogsz, hogy mikorleszmár, mikorleszmár, mikoleszmár?! Egy fejlesztő dolgozik a 4.4 portolásán, számold ki hogy mikorra lesz stabil Y300-as rendszer. :)
    Saját tipp: legkorábban februárban lesz úgy-ahogy használható. Jó esetben.

    DE: ha előfizetős vagy, és garancia kell, akkor neked felejtős a dolog alapból, mert bootloader nyitás fog kelleni hozzá. Ez van. Ha KitKat kell, akkor rossz telefont vásároltál, kb 3-4x ennyi zsét kellett volna kunyerálni apucitól.
    És miért fáj neked az hogy mi mókoljuk a telefont? Mindent moddolok amit lehet, miért ne tenném ezt a telómmal is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák