Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Biggeszkij

    aktív tag

    Sziasztok, üdvözlök minden Y300 fórumtársat új tagként. Ezidáig nem kellett megszólalnom, mert itt minden kérdésemre megtaláltam a választ.

    Most azonban elakadtam. Az eddig kifogástalanul működő, hivatalosan, Marketről vásárolt lgCameraPro alkalmazásom hirtelen (egy egyszerű beállítás változtatást követően) gondolt egyet, s azóta nem indul el. Illetve elindul, csak amint megnyomom az exponáló gombot, a következő üzenettel elutasít: "Nem megfelelő méret! (Kell legalább 10 MB szabad)" Talán mondanom sem kell, van bőven szabad memória (MB mi másra utalna?).

    Természetesen megpróbáltam visszaállítani eredetire az app beállításait - semmi. Majd letöröltem-újratelepítettem - semmi. Próbáltam a belső- és a külső memórián is, de újra csak semmi... Letöltöttem memóriakezelő alkalmazást, ez sem segített. Rágugliztam a problémára - nem találtam megoldást, csak azt, hogy 1-2 embernél már előfordult.

    Ekkor, mivel feladtam, letöröltem és feltettem a Camera360 Android-ot. Itt a meglepi: az sem indul el. Hibaüzenete: "The free space of the SD card is not enough, please clear up your memory space".

    Segítsetek! Mit kell tennem?

    "Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)

Új hozzászólás Aktív témák