Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • descence

    tag

    Hy!

    Mint Y300 tulaj, szeretnék nektek szegezni pár kérdést, amit személy szerint nem értek a telefon működésével kapcsolatban, illetve néhány furcsaságot is említenék. :)

    1) Root után ugye kilövögettem a fölös programokat. Ha a beállítások felől szeretnék csengőhangot beállítani, akkor ha a helyi zenét választom, akkor konkrétan nem hajlandó beállítani (gondolom a kilőtt google zene/gyári zenelejátszó hiányzik neki).

    2) Ugyanez a módszer sms hang beállításánál annyiban változik, hogy a helyi zenére bökve feldobja a "A(z) Üzenetek alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenetet. Fájlkezelő oldalról hibátlanul tudok egyedi zenét beállítani csengésnek.

    3) Mindenképpen valamilyen fájlkezelő (nem gyári) kell, hogy az ébresztőm csengésének saját zenét tudjak beállítani?

    4) Mitől van az, hogy csak 36MB a szabad memóriám? Csak ezek vannak folyamatosan a futók között: Beállítások (17 MB); Poweramp (3,8 MB); Holo Locker (12 MB); Battery Widget ( Lesz bátorságom, átírom a build.prop idevonatkozó sorát, 11 MB); GcmService (Letilthatom? 16 MB); GoogleLocationService (letilthatom? 7,5 MB); Swiftkey (15 MB). Mi foglalja le a maradék memóriát?

    5) Ma amikor előszedtem (valamiért nem rakta be a képernyőzárat, és a tárcsázó hangjaira lettem figyelmes) nem a "megszokott" fehér tárcsázó, hanem egy fekete fogadott. Tüzetesebben nem tudtam megnézni, mert siettem :S De határozottan fekete volt.

    6) A link2SD-t valaki elmagyarázná/mutatna linket? Nekem valamiért semmi épelméjűt sem talált a google :S

    Egyenlőre ennyi. Válaszokat előre is köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák