Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fricy81

    tag

    válasz kokokka #12096 üzenetére

    @kokokka: Jó, akkor te vagy a mázlis kisebbségben, mert elég sokan panaszkodnak erre a jelenségre, meg én is tapasztaltam b196-on és b197-en is. Modacon-n napi rendszerességgel tér vissza ez a kérdés. Meg ha elkezdesz itt visszaolvasni, találni fogsz még mást is aki ezzel küzd.
    Nem a rendszert lövi ki, hanem a system.ui-t ami a státusz-sor processze. Akkor amikor kell az aktuális futó appnak még memória. Ilyen pl. egy játék, vagy egy nagyobb weboldal sok képpel. Mint előző hozzászólásomban írtam elég sok mindenel próbálkoztam hogy megvédjem a system.ui-t, de nem sikerült olyan memóriabeállítást találni ami megoldja.
    A miért meg? Lol, beszéltél már programozóval? "Kicsit" más logikára jár az eszük mint a normál halandóknak. És akkor ezt hatványozd fel egy kínai programozó esetén. ;]

    @ theo_76: A backuppal lesz valami gond, egyszer nekem is volt valami hasonló gondom, azt a Go backup okozta, meg a vele párhuzamosan elvégzett gmail-kontakt szinkronizálás. Minden kontaktom duplán szerepelt, és nem lehetett őket se eltüntetni, se szinkronizálni...
    Úgy emlékszem az oldotta meg, hogy töröltem a névjegytár adatait az alkalmazásokban, utána töröltem a Google fiókot, majd újra hozzáadtam. És innentől kezdve csak Titanium backupot használok, azzzal még nem volt ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák