Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz tkonya #1682 üzenetére

    Az a baj nem veszed észre, hogy nem ellent mondok Neked, hanem mást. Mindegy. Tégy belátásod szerint. Amit GSPLR javasolt azok is jó alternatívák. Reméljük nagyobb szerencsével jársz egy új P7 -tel vagy egy másik modellel. Sajnos én is néha szerencsétlenül járok olyan telefonokkal is, ami másoknál tökéletesen működik. Én meg másodszorra is képes vagyok kiválasztani a legrosszabb darabot.

    - Én droid alatt Huawei, HTC, Nexus márkákat tudom javasolni, ha szolgáltatói fronton maradsz. Szolgáltatón kívül persze vannak más márkák is, de ez az emberek többségének nem alternatíva.

    - WP alatt szerintem csak Nokia (ha még hasznláható ez a név). HTC -nek vannak még jó WP -s készülékei, de ott sok a lemondás az azonos árú Nokia -hoz képest. Huawei -nek is vannak WP -vel ellátott modelljei, de azok nem mondhatók minőséginek. Ráadásul belpiacos termékek, az ezzel járó garanciával.

    - BB és iOS egy másik kör, igazából én őket is szeretem, de ez szintén nem alternatíva sok embernek. Lényegesen stabilabb, ugynakkor sokkal zártabb a rendszer, mint a droid.

    - Firefox OS nem igazán áll még olyan szinten, ami használható lenne. Illetve jelenleg csak alsó- és alsó-középkategóriás márkákon érhető el.

    - Decembertől viszont jön a már vélhetően kiforrott Ubuntu OS, ami talán oda tud vágni a droidnak. Majd meglátjuk, ha ott tartunk, de egyelőre ez csak Kínából rendelt telefonon/telefonra lesz elérhető, Meizu MX4.

Új hozzászólás Aktív témák