Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tkonya

    aktív tag

    Egy hét intenzív használat után.....

    SZERETNÉM HOZZÁTENNI....lehet hogy az én példányom volt hibás, de az általam kifogásolt és lentebb leírt problémákat (akadás) tudtam produkálni boltban lévő telefonnal is....több helyre bementem kipróbálni.

    Sajnos a telefont vissza küldtem a boltba ahol vettem :(
    Kis vélemény összefoglaló.

    Nagyjából elolvastam a teszteket amelyek eme készülékről írodtak, sajnos egy kivételével. A bitportossal kellett volna kezdenem, akkor ma nem írnék ide.
    Leszögezném, 100000+ fizettem a telefonért, tehát úgy érzem joggal lehettek elvárásaim a készülékkel szemben, főleg hogy prémium kategóriába sorolja a Huawei!

    Előnyök, amelyek tetszettek:

    A telefon gyönyörű, ez vitathatatlan! Kézbe fogva nekem még pont az a méret ami egy kézzel használható.
    Akksi már kezdett beállni, üzemidő az én felhasználási igényeimnek bőven megfelelt, 1.5 nap. (ez idővel biztos javult volna még).
    Sokat nem játszottam a telefonon, így melegedést sem tapasztaltam. Elsőre a felhasználói felülettől féltem, hogy olyan mint klasszikus menü nincs, de teljesen jól konfigurálható volt, 3 oldalra sikerült minden számomra fontos alkalmazást kitennem, nagyon bejött a végére ez a megoldás.
    Kamera számomra több mint elegendő volt, nekem tetszenek az általa készült képek.
    A telefon rengeteg pluszt ad, kezdve a saját clean masterhez hasonló optimalizáló programmal, a védett alkalmazások menü is nagyon tetszett!!! Intelligens tok támogatás, a mappákba rendezés lehetősége.

    Ami nem tetszett:

    A telefon, már a menüben való lapozásnál is képes volt akadni, nem kicsit hanem látványosan.
    Pl,
    Védett alkalmazások menü, csak fel és le kell görgetni, már szembetűnő hogy problémákat okoz a készüléknek a görgetés.
    Hd képek megnyitása, az élesítés zavaró.
    Téma választó megyitása, az előképeket lassan nyitotta meg (csak a téma menüben lévő előképeket, nem magát a témát). Alap témánál ez nem volt, téma váltásnál viszont zavaró volt.
    Ezekkel a "problémákkal" simán együtt tudtam volna élni, viszont azzal nem hogy mind 4G, mint 2G-s hálózat esetén, helytől független beszélve a hívott fél nem minden esetben hallott...akadozó hangot, recsegést említettek.

    Összegezve teljesen vállalható telefon, Én azt gondolom az akadás kizárólag szoftveres probléma, hardveresen azért nem gyenge ez a telefon.

    Nagyon sajnálom hogy vissza kellett küldenem, de ez jelen esetben már túl sok kompromisszum lett volna, független attól hogy a véleményem nem változik, jelenleg az egyik legszebb készülék a piacon.

    [ Szerkesztve ]

    Motorola Edge 30 Fusion

Új hozzászólás Aktív témák