Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz Deeday #1664 üzenetére

    Az első napokban kell egy kis idő telefonnak, amíg beáll az akksival. Ez valakinél néhány nap, valakinél 1 hét, max. 2.

    Nekem teljesen normál módban (nem szoktam semmit külön kapcsolgatni éjszakára) 1 % -ot eszik az akksi, nagyon szélsőséges esetben 2%. Én nem használok ilyen ultra takarékos módokat, mert szerintem alapjáraton nem befolyásolja az akkumulátor fogyasztását. Talán max. hívás közben.

    Nem ROOT -oltad a telefont, akkor érdemes feltenni egy Task kezelőt, mert droidhoz tartozó Google programok a háttérben futnak, anélkül hogy tudnál róla (mai droidoknál ez már szerintem alap). Ezek meg jobban fogyasztják az akksit. Igazából ROOT nélkül is fontos lehet, mert az általad feltelepített programok között is lehetnek olyan programok, amik akkor is futnak (ébren tartják a telefont), amikor semmi szükség nincs rá. Nekem egy háttérkép/csengőhang kezelő/letöltő program kb. 20 - 25 % -ot evett le az akksiból 1 éjszaka alatt. Mellesleg van olyan launcher is, ami meg duplázhatja, triplázhatja a fogyasztását egy telefonnak.

    daveh:
    Bocs, tegnap is láttam már a hozzászólásod, csak elfelejtettem rá reagálni. Az teljesen normális, hogy annak gomban van egy kis holtjátéka. Ilyen a kialakítása, olyan mint a "Sony gomb".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák