- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #10786 üzenetére
Itt vagyok! A Béta EMUI 3.1 majdnem tökéletes! A telepítés menete más.
Aki ki akarja próbálni, akkor a menete.
A B609 gyári szoftver felrakása 3 gombos módszer szerint.
Ezután Wipe, ez fontos, majd B621
Ha kész a B621 ne állítsunk semmit, egyből toljuk rá a B805-t. Ha kész indítsuk újra.Lényeges!!! A navisáv eltüntetést még a B609 alatt kapcsoljuk be, mert később nem lesz rá lehetőség.
A youtube és a dupla koppintásos ébresztésen kivül minden tökéletes. A youtube hiba, mikor felnagyítjuk a videót akkor ha beletekerünk lefagy. Ha nem tekerünk csak felnagyítva nézzük, akkor jó.
Amint a képeken is látszódik témázható, csak vannak új ikonok és azt is módosítani kell.
Mobil hálózati és Wifi hibát én nem tapasztaltam. Facebook nincs tesztelve, mert nekem nincs. Játékok simán futnak. Akkumulátor sokat fogyaszt, de két, három teljes töltés után beáll.
Ha valakinek nem működne a play áruház, egyszer a böngészőn keresztül megnyítja és utána már tökéletes.
Számomra így már 90%-ban tökéletesnek mondható.Fontos a fent említett Wipe !!!! Különben olyan lesz mint nekem volt először, tele hibával.
Itt is fontos, csak az csinálja aki tudja mit csinál!!!!
Itt a root és nem látjuk a navi sávot
Témázható
Ez Szerintem sokkal jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest