Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • racerx

    őstag

    Na felraktam én is a 119-et, 3 gombos módszerrel. Belaktam, visszaállítottam mindent (pár órába beletelt), asszem a következőket már menüből upgradelem :) Ami megjavult : auto fényerő marad auton, játék indítás, bezárás után is. Több gondom nekem előtte sose volt (BT, Wifi) stb., ugyhogy minden más maradt a régiben :)
    Az auto fényerő beállitása továbbra is teljesen illogikus számomra, btw mindig ahhoz állít , ahol a csúszka van... :F :W (remélem a 4.4 ben javítják, ezektől a buildektől már nem várok semmi ilyet.).
    Most hogy ment ez a kis flamewar a fényképező, és video körül, én is játszogattam egy kicsit vele , és tényleg hallatszik a koppanás video közben a fókuszálásnál, tényleg kicsit idegesítő e fajta "autofókusz", és fényképező autofókusza sincs mindig a helyzet magaslatán (sőt a vaku elvillantása se). Igaz szobában kevés (kevesebb) fénynél próbálgattam. De számomra ezek annyira nem lényeges funkciók, ugyhogy biztos benne hogy jön majd vmi javulás (bár ezekkel se sokat foglakoztak az eddigi romverziókban..), de ha nem akkor nem, együtt tudok vele élni.

Új hozzászólás Aktív témák