Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petyaaa6

    tag

    Nos, én mostmár lassan 24órája folyamatosan nyüstölöm a telefont, talán nem sok, de nagyon rendesen nyüstöltem minden oldalán, s talán tudok segíteni a kételkedőknek.
    a véleményem a következő:
    Ezvalami kibaszottjó. Üzletemberként, a megjelenése fantasztikus,minőségi prémiumot mutat. Tökéletes, vékonysága meg hatalmas +.
    Képe nagyon nagyon szép, hatalmas élmény filmetnézni. Komolyan mondom, vágyat érzek folyamatosan hogy nézzek rajta, babráljam a készüléket. Hangzása valami fantasztikus,jó fülessel,dolby-val.. bazeg,music video-ra állítva, mint a moziban. Eszetlen zúzás.
    És az, hogy egy 720p-s 90perces film (!) csak 78%-ra húzza az aksit, asszem az megjegyzendő.
    Online streaming is zökkentőmentes,semmi gond nincs vele. Ezis nagy élmény (Y)
    Ebből következik, hogy a zenehallgatás is (filmezéssel ez a másik ami nekem nagyon fontos volt) iszonyat nagy élmény. Tiszta,zúzós, nagyon jó. Eddig mindenben veri az Xperia SL-t, illetve számomra a HTC-t és a Samsungot is s ezeken kívül még amelyik telefonokkal eddig dolgom volt.
    Böngészés, alap hogy nagyon jó. Györs,zökkenő mentes.
    Én eddig nemnagyon tudtam a telefont belaggasztani,akasztani. Ritka.
    AZ ui-ja qrvára elvan találva, nagyon jól optimalizált.
    Játékok szempontjából sokat még nem próbáltam, nekem gondjaim nemvoltak. Azt lekell szögezni, hogy a játékok futtatása nem a hardver hiányossága, optimalizáltság hiánya. Gyerekek, egy GTA-t xperia ARC S -en is ellehet futtatni jól ;) Optimalizáció,ennyi.
    Pdf,Word és egyebek is abszolút jól megjeleníthetőek, olyan tokkal meg teljesen jól használható bemutatóra is ( bár ebben egy tabletet lehetséges hogy teljesen nemtud helyettesíteni,de egyelőre nekem megfelel)
    Benchmarkteszteket meg.. hát,aki erre alapoz,nagy faszság én aztmondom. Szerintem majdhogynem értelmetlen a benchmarkteszt. Használd,élvezd. Ennyi.
    Én teljesmértékben megvagyok elégedve a telefonnal, ahogy a mobilarena tesztben is volt ,,alig akarom vissza adni" érzést abszolút átérzem... csak nekem nemis kell :)

    Huawei p6 - perfect for business..and for everything

Új hozzászólás Aktív témák