Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slayernick66

    tag

    Sziasztok,

    jomagam is veletek egyutt nagyon vartam mar a 4.4.x-et, mar az elso bejelentes idejere, azaz iden februarra, es neztem szinte minden nap, mikor jon mar a lehetoseg az online frissitesre.. Aztan egyszercsak lattam, hogy van uj frissites, es azonnal fel is tettem. Beszoptam, mint tobben is, nem akart mukodni a helymeghatarozas, tele volt szemettel, benan mukodtek, nem mukodtek dolgok, es rettento gyorsan kezdett merulni. Mikozben en meg akksiido novekedest vartam..
    Elegge elszontyolodtam, elotte sosem voltam ilyen buherator, sosem rootoltam, meg semmi hasonlo, de msot ugy voltam, hogy azt ereztem at lettem baszva a Huawei altal. Es vagy meggyulolom a telot, vagy nekiesek es emgprobalom. Koszonhetoen a remek es reszletes temaosszefoglalonak, vegigolvasva arra jutottam, hogy talan meg tudom csinalni, mindent elokeszitettem, es lepesrol-lepesre megcsinalva sikerult feltennem 3 gombossal a teljes 510-et, nem frissitve hanem gyari beallitasokat visszaallitva teljesen ujraraktam. Utana rootoltam is, ha lud, legyen kover alapon. Es a helyzet most... katasztrofalis.. Bar mar csak nagyon ritkan irja ki hogy helymeghatarozas siekrtelen, de melegszik legegszerubb feladatoknal is, es merul, mint a diszno.. Hat regen amikor nem buheraltam nagyon 4 napig is eldocogott, most meg este mar toltore kell tennem! Ketsegbeesjto es nagyon szomoru :( Leveszem a toltorol es 10 perc alatt 2%.. Hat baszki.. A rootolast a greenify miatt csinaltam, persze korabban ilyen progim sem volt, keretrendszer enlkul, eloszor csak a telepitett programok fagyasztasaval kiserletezem, de egyelore rohadtul nem erzek javulast, illetve a wakelock detectort is javasolta valaki, azt is feltettem, de semmi..

    Tobb kerdesem is lenne a kedves nalamnal profibb kollegakhoz:
    1. B511-tol mit varhatok ha felrakom? jobb akksiidot?
    2. valami otlet, altalanos velemeny arrol, hogy varjak-e meg esetleg egy ujabb verziora, vagy valogatni kene abbol amik vannak?
    3. hogy kell unrootolni? nem talaltam meg a temabevezetoben most hirtelen

    koszonom, udv

    P.S.: teszek fel kepeket is, hogy 16 perc alatti merulesnel mik fogyasztottak

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák