Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ctibor

    senior tag

    Először is: elnézést, hogy ide írok, noha P7-em van, de Emotion UI ügyben Ti sokkal tapasztaltabbak vagytok, mint az éppen most indult P7 topic látogatói.

    Szóval: kínai P7 verziót vettem, mert az két SIM-es és szükségem van rá, viszont így nem kaptam Google alkalmazásokat a ROM-ban, helyette rengeteg, csak kínaiul beszélő appot... :) Ezt a problémát a vártnál könnyebben megoldottam: mindenféle root vagy CWM flash stb. nélkül a Huawei App Centerből telepíteni tudtam a Google Play Szolgáltatásokat és a Play Áruházat, utána pedig már a Play-ből az összes megszokott alkalmazást (Gmail, Google Keresés, Hangouts, stb.). A leszedhető kínai appokat pedig leszedtem. :K A telefon egyébként alapból tud magyarul is.

    Most már csak egy apró gondom van: a stock E-mail app a bejövő üzenetek listájában, a vastag betűvel kiemelt feladó-nevekben lévő ékezetes karaktereket kínai írásjegyekre cserélve mutatja! (Csak ezeket, tehát az üzenet szövege már rendben van, ő-ű betűt is helyesen mutat.) Azért ez kicsit idegesítő, szeretném megoldani, ha lehet. (Tudom, hogy más e-mail appot is telepíthetek, de nekem amúgy tetszik a stock E-mail, minden telón azt használtam eddig a nem Gmail-es fiókomhoz.)

    Úgy láttam, hogy a 'Témák' alkalmazás elvileg fontot is tud változtatni, ha bemegyek a 'Testreszabás' menüpontba. Arra gondoltam, le kellene cserélnem a font-készletet, de mindegyik választható téma csak a 'Default'-ot ajánlja fel betűstílusnak, nincs más választható... :(

    Mit tehetek?

    Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM

Új hozzászólás Aktív témák