Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz ORCA58 #1561 üzenetére

    Korrekt így is. Én azért szoktam adb -t és fastboot -ot írni, hogy szokják az emberek a parancssorozást, mert ugye más műveleteket is végre lehet belőle hajtani. Ráadásul nem mindegyik Huawei készüléken lehet gombokkal bootloader módban indítani (illetve márkán kívül is vannak ilyen telefonok). G6 -nál, G7 -nél, G620s -nél ez működik, de pl. P7 -nél biztonsági üzemmódba lép ezzel a billentyű kombinációval. Néhány telefonon ezt meghagyják, az eredeti droid része. Olyan mint a csökkentett üzemmód PC -n, ha valaki nem ismerné.

    (#1562) jnimi:
    Új FW -t teszel fel, akkor le fog róla kerülni a ROOT. Ez általában így szokott lenni. Meg a custom recovery -t is lecseréli a gyárira, nem beszélve a kernelről (ha egyedi van fent). Ezek a fájlok benne vannak a telepítőben: pl.: boot és a recovery img.

    Viszont nem minden FW -n működik a Root Genius, ez ettől független. P7 -en pl. 2.3 -on működött, 3.0 -n már nem mindenkinél. G620s -en 2.3 -on sem működik, G7 -en szintén nem ROOT -ol a Genius, bár az ugye már 3.0 -val érkezett. Fel kell nyitni a bootloader -t és menni fog.

    --------

    Szerk.:
    Jut eszembe. Akinek EMUI 3.0 van fent (mindegy, hogy 3G -s vagy 4G -s G6), az megnézné, hogy az új recovery menüben hány pont van? Egyes telefonokon nincs install zip menüpont, kíváncsi vagyok, hogy G6 -nál belekerült -e.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák