Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    válasz Jacak #2572 üzenetére

    Félreértés ne essék, nem vagyok egyszeri júzer (informatikus vagyok), de ha veszek egy készüléket, ne kelljen mókolni már pluszban, hogy úgy menjen, ahogy az elvárható lenne. Ha mókolhatnékom van, azt nem egy minden nap (hívás, sms, levelezés, böngészés, navigálás, stb.) használt készüléken csinálom, vagy csak ha már lejárt a garancia rá és biztos vagyok bene, hogy nem fog fájni, ha nem olyan lesz. Ezért is van még meg a WP-s készülékem, amin jelenleg a WP10 Insider verzió van fenn. de a HTC-mmel is játszottam már pár éve, mikor lejárt már a gari és volt másik készülék, ha téglásítanám.

    Amúgy a G620-ban nekem is 32GB-s C10-es ultra van. A boot idővel nincs is gondom, inkább a rendszer alap tempójával néha a RAM elfogyás és társaival (nem beszélve a fent említett jelenségeket). Tudom, ne használjak FB appot, meg FB Messengert, máris jobb lesz a tempó. De ha a Hangouts is annyit eszik és ugyanúgy be-beakad, mint az előző kettő, akkor ott már a gyökereknél lehet valami.

    És bár akármennyire is hangoztatják, hogy a Marshmallow-nak kevesebb vas is elég lesz és optimalizáltabb lehet a különböző készülékek tekintetében, én már tartok kicsit ettől.

    De a rinyát már befejezem. :) Ettől függetlenül ár-érték arányban ez a készülék még mindig egy jó választás lehet. Csak a bugokat javítsák. ;)

Új hozzászólás Aktív témák