Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz CrawLinG #1875 üzenetére

    Mit használtok ki már nem azért? Arra a hardverre nincs az égvilágon semmi, a Sensation-re sem, mert alapból az Android fragmentáltsága miatt nincs hasznos alkalmazás, ami kihasznál két magot. Az a csúcsszuper GPU is csak néz ki a fejéből a telefonodban, mert nincs rá alkalmazás.

    Lehet, hogy sima LCD, de nekem az SGS2 sárgás volt, meg másoknak is, direkt 3 ugyanolyan telót tettünk egymás mellé és szürke színnél a kijelző bal oldala sárgás volt. A másik, hogy az AMOLED beég, ez is bizonyított, ennyit arról a "csúcsszuper plusszos" kijelzőről, ami még gyerekcipőben jár. :U

    A forrósodó Galaxy S II házáról meg inkább nem is beszélek. Nem értem miért vagy itt fikázni a Sensation-t a saját topikjában... sokkal inkább ezt a telót venném meg, mint még egyszer egy olyan bugos, izzadságszagú, műanyag Samsung telefont.

    Kapjon csak a HTC is egyszer egy IPS panelt, meglátod az az LCD szétveri a túlszaturált, beégő AMOLED-et, színhűségben, fogyasztásban egyaránt. A fekete az, amiben gyengébb, de mivel ez nem TV, se nem monitor teljesen mindegy milyen a fekete, nem ezen filmezek.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák