Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Poco M6 4G-ként érkezik a Redmi 13 4G

    ma Csak a szokásos: globális piac, másik brand, új név, de a készülék ugyanaz.

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

Új hozzászólás Aktív témák

  • prompt

    tag

    válasz Heroldg18 #36892 üzenetére

    Koszi, az jo hir! Nekem sem volt kulonsebb gondom eddig a gyarival, de egyre jobban belassult mostanaban, meg csinal fura dolgokat (pl. home gomb-ra kattintva kilep a home screenre, de eloveszi a billentyuzetet, aminek a home screenen nincs is ertelme). Reseteltem, de mivel a Google accountomon el van mentve minden, mindent szepen visszatett, es ugyanolyan lassu maradt az egesz. Persze ki tudnam ezt kerulni azzal, hogy nem hagyom, hogy visszapakoljon mindent, de gondoltam kiprobalok egy masik ROM-ot inkabb.

    Elkedtem letoltogetni a dolgokat ar ARHD-hez es azt irjak, hogy kell hozza firmware is, es ezt a linket adtak. De itt nem igazadok ki, hogy melyik az, amelyik nekem kell. Van tippje valakinek? Koszi! :)

    Amugy azt sem ertem mik ezek a Stock Jelly Bean, meg sima Jelly Bean, meg odexed, deodexed stb. ezen az oldalon :( . Melyik kell nekem?

    Koszi a segitseget! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák