Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Valkűr

    őstag

    Na mivel túl sok butaság jött itt néhány hozzászólásban, így muszáj reagálnom nekem is.

    1: A HTC One X üzemidejét egyáltalán nem nevezném kevésnek, mondom ezt úgy, h már nem az első tapis telefonom, és nem csak ettől a márkától. A páromnak Iphone 4 van, szóval ahhoz is tudok viszonyítani. Egyik telefon sem bírja tovább, főleg ha mint okos telefon van használva. Vegyük példának a drága laptopokat, aktív használat mellett sem mennek tovább 3-4 órát. Nem tudom mit vártok meddig kellene bírja? Ne a hagyományos 2 centis lcd kijelzővel ellátott mobilokhoz viszonyítsuk amikkel azon kívül, h telefonáltatok semmi más nem volt aktivan csinálva, és azok is max 3-4 napig mentek ha használva is voltak.

    2: Miért is lenne hiba a beépített akkumulátor? Az Iphone 4 esetében meg sem fordult senki fejében, h leszarozza csak mert saját memóriával, és beépített aksival dolgoznak. JA mert az Iphone akkor semmi rosszat, ez HTC akkor ezt lehet ócsárolni meg a hibákat keresni?? Arról nem is beszélve, h itt egyből kapunk 32 giga tárhelyet és 1 gigát a telefonban, miért is nem elég ez ma egy telefonba? Minek is ettől több? Nekem a DHD-ban 8 volt és azt sem használtam ki mind.

    3: Feljöttek a hibákról szóló problémák is, ez igy van minden telefonnal ami újan jön ki, csak mert nem tudtok róla nem biztos, h ettől megint a HTC lesz a szar. A nejemnek is cserélték pár nap után az Iphone 4 telefonját. De ez megint nem baj, mert az Iphone. Nekem 2x cserélték a Samsungom, de az sem baj, mert az meg Samsung volt. Tegyétek már félre ezeket az iszonyatos elfogultságokat, és ne ez alapján ítéljetek.

    4: Nekem eddig összesítve, minden tekintetben a HTC telefonok nyújtották azt amit elvártam . Normális összeszerelés, szép forma, használhatóság, etc..Az Iphone 4 telefonoknál helyből hatalmas negatív pont, h nem kezelik a mai világban a Flasht, nem egy nem 2 olyan oldal van amit ez miatt nem tudtam vele látogatni, nagyon bosszantó. Ennek ellenére mégsem mentem az Iphone topikba leszarozni az Iphone telefonokat, mert tudom, h szoftveres téren az egyik legmegbízhatóbb telefonok. De a megépítésük ennyi pénzért kritikán aluli etc. A Samsung telefonokkal ugyan ez a helyzet. Kíváncsin várom a S3-ról irt első benyomásos teszteket.

    5: Nekem egyik hiba sem található a telefonomon amiket itt felsoroltatok. Az megint más kérdés, h kikerültek a gyártósorról hibás darabok, ezt kicserélik kaptok újat, ha az sem jó visszaviszitek és kaptok másikat. Volt már Audi sorozatból is hibás, méghozzá elég komoly hibákkal, ott sokkal kisebb a gyártás, mégis előfordult, de ettől még nem lett szar és megbizhatatlan termék. Ne húzzátok rá a vizes lepedőt a HTC One X telefonokra, kár lenne.

    6: Előkerültek a sebesség tesztek mint olyan, h Benchmark etc..Ki a fenét izgatnak ezek a tesztek de őszintén? Meg, h ez vagy az a processzor a jobb? Nem az számit amit a használat alatt tapasztalunk? A tesztek ellenére itthon a wifivel nekem sosem volt gondom, hamarabb talált weboldalra a DHD mint az Iphone 4, nem dobálta le a wifit mig az Iphone 4 nem 1x nem 2x. Most akkor szar az Iphone is?

    Érdemes lenne elgondolkozni, ki miért vesz ilyen telefont és mire használja, mi az ami megfogja benne, mi az amiért adott típust veszi meg. Ez számít nem az amit mások írnak, és nem a tesztek. A HTC piacra dobott most 3 elég jó telefont ami kielégíti mindenki igényeit ebben a termékcsaládban. Jött a Samsung is, aki abban leli örömét azoknak itt az S3, és itt az Iphone 4S és hamarosan gondolom az új Iphone is. Mindenki azt vegye amihez a szive húzza, nekem a HOX várakozásaim felet teljesít. Én elégedett vagyok!! ;) :R

    iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5

Új hozzászólás Aktív témák