Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hegasus

    senior tag

    válasz Xaels #23031 üzenetére

    hát a suliban még oké, hogy táskába betenni tölteni, de munkahelyen már esélytelen, a zsebemben nem fér el a telefon és egy telefon méretű powerbank... sokkal egyszerűbb és kényelmesebb egy plussz 5 mm-es hátlap és dupla akkora akku. (és sokkal jobban is bejönne a telefon(nem csak ez hanem az összes) ha vastagabb lenne, mert nekem ez a vékonyság kényelmetlen, vagy legyen 1-1,5 cm vastag normális súllyal(hogy érezzem hogy a kezemben van) és megmarkolható vastagsággal, főleg ilyen széles kijelző mellett, vagy pedig legyen 0,5 mili vastag és hajtogatható, mert a kettő között kényelmetlen a fogás :DDD )

    (#23030) CrAck69: pontosan erről beszélek, és beszéltem eddig... ott díszeleg az a gyönyörű com.htc.launcher, te is beleesel abba az "1-2 emberbe"( :D ), ez ellen csak custom rommal tudsz tenni, ami garancia bukás, de ha frissítés kijövetele óta visszaolvasol, meglátod, ki hogy próbált tenni ellene, sikertelenül.

    (#23034) rígel: igen tisztában voltam azzal, hogy 1 napos üzemidő, csak azzal nem, hogy egyik 4 órát bír böngészéssel, másik akár 6-7 is, nem gondoltam hogy ekkora különbségek lesznek, méghozzá nem is igazán a hw miatt hanem az optimalizálás miatt is.

    [ Szerkesztve ]

    Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.

Új hozzászólás Aktív témák