Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Gergely

    őstag

    válasz blackydan #7347 üzenetére

    A telefonban én kellemesen csalódtam, elég vájt fülű vagyok, és zenei téren borzasztóan igényes. Soha nem hallgattam telefonon zenét mert a minősége egyik készüléknél sem volt számomra megfelelő (még a zenei mobiloknál sem!). De a telefon valami döbbenet, gyári fülessel is iszonyatosan jól szól, rádugtam a Pioneer fülesem és hozza azt a szintet amire az ember azt mondja "ez igen!". Ha valaki bekötné a szemem és csak annyit mondd hallgassam meg a zenét, és utána azt mondaná ez egy telefonról szól nem hinném el.
    Nekem egy Samsung S5-ös Mp3 lejátszóm van, ez hozza azt a minőséget, Apple iPodját meg nem is érdemes összehasonlítani vele mert olyan magasan veri, hogy LOL!
    Hidd el ez a telefon olyan zenei élményt nyújt amit én még nem hogy telefonnál, de mp3 lejátszónál is régen tapasztaltam. Nekem idáig a Samsung lejátszóm volt az etalon, de ez hozza azt a minőséget.
    Azóta már csak telefonról hallgatok zenét :)

    Ja és megjegyezném, hogy útközben ha telefonról megy a zene, és közben fut a navigáció (navigon), amikor a kishölgy mondja mikor merre forduljak, a zenének a hangerejét visszaveszi picit (hallod hogy szól a háttérben) és a navi hangját teszi előtérbe, majd ha elmondta hol fordulj merre visszatolja normál hangerőre a zenét.
    Ez a telefon a BEST kategória, egyáltalán nem bánom a vásárlását még ha drága is és szétáll a teteje és pixelhibás is, és várok a cserére, mert olyat nyújt és olyan minőségben amit eddig telefon nem tudott!

    Vettem hozzá dokkolót, rádugtam a Pioneer házimozira (750W), ecsém úgy meghajtja hogy szinte egy álom! :DDD

    iPod-ot azóta be@asztam a fiókba és ennyit az almáról ;]

Új hozzászólás Aktív témák