Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz no more #34697 üzenetére

    3 óra alatt 2%-os merülés bőven jó, mivel olyan nem létezik, hogy nem használod a telefont és nem merül, valamint 1 óra alatt a 10%-os merülés is jó, mivel mint írtad, használtad közben a telefont több dologra is, akár bekapcsolt kijelzővel, valamint figyelembe véve, hogy a telefon ideális körülmények között 5 órát bír bekapcsolt kijelzővel, ha használod, ezért amit felvázoltál bőven megfelelő.
    Valószínűleg túlságosan ezzel vagy elfoglalva, hogy már megint merült 2%-ot a telefont, szóval érdemes lenne ezt magad mögött hagyni, mert nem létezik olyan készülék, ami termeli az áramot.

    A Google Play-szolgáltatások rengeteg dologért felel, ilyen egyszerűbb dolgok pl. a mentés, szinkronizálás, frissítés, hitelesítés, de a fiókod egyéb elemeinek a kezelése, valamint a folyamatos helymeghatározás a különböző szolgáltatásokhoz, de ezeken felül is ott vannak a Google API-k, mint pl. Gmail, YouTube stb., amiknek szintén szüksége van a Play-szolgáltatásokra a megfelelő működéshez.
    Abból a szempontból lényegtelen a dolog, hogy mennyit tartja ébren a telefont, mert inkább az a fontos, hogy mennyire merül tőle, de ahogy felvázoltad, semmi probléma nincs a telefon merülésével.

Új hozzászólás Aktív témák