- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
+(#71) spawn21
"éppen ezért az M8-ba már egy 2600 mAh-s akkumulátort épített a tajvani gyártó"
"Ha sokat lóg WiFi-n az ember, és naponta egy kicsit navigál, mindemellett pedig egy-két órát beszélget, akkor egy nap alatt könnyedén le lehet meríteni a HTC újdonságát, ha viszont egy kicsit moderáljuk a használatot, akkor elég lesz másfél naponta töltőre dugni kedvencünket."Az akkumulátor kapacitása nem egy nagy eresztés, aki kicsit képben van, az láthatja az adatokból. Átlagos használattal 1,5 nap alá is támasztja ezt. Az általad linkelt tesztben a grafikonokon is mindenhol középen van a telefon, szóval helytálló a megállapításom, középszerű az üzemidő.
-
babkukta
senior tag
Ezért nem veszek Almát Viszont nem feltétlen venném egy papírra, mint iOS és droid. Te is tudod, h mi a különbség a kettő között
És igazából nem mondom azt, h feltétlen nekem azt számít, milyen proci van benne. Mint fent írtam, objektíven írtam a véleményem, a számokra hagyatkozva. Csak ugye flagshipekről van szó, ahol elvárás lenne, legalábbis szvsz. Most az iPhonet azért nem tolják fel Almáék hardveresen, mert (1,) optimizált, így kicsi a rendszerigénye a folyamatos, lagmentes működéshez, akárcsak a WP (2,) ha így is veszik, nem mellesleg ennyiért, akkor minek???
A droid azért sokban különbözik ettől, kell alá hardver is bőven, és sokszor még így is akad itt-ott.(#268) boksz - jóvanna... mindenhol más az ára kb annyiért lehet kapni, amennyit írtam xD
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel, Tibi
-
HUTCHDB
nagyúr
Tavaly nyáron a sima one-al fényképeztem nyaraláskor.
46"- os tv-n is teljesen jók a képek, semmi hiányérzetem nincs.
Monitoron belenagyitva 5 cm-ről már felfedezhetõ a kisebb felbontás.
De akkor nem a képet nézem, hanem a hibát keresem...., ami nem egy természetes viselkedés." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Cyberpunk
félisten
-
Kronk
őstag
Kb, de neked magasabb a verziószámod mint az enyém
Más, most futtattam egy pixel tesztet, hibás pixel nincsen, de kb pont középen van valami kosz kijelzőn a pixelek alatt, lehet rosszul fogalmaztam, de így látszódik.
Ez garira ad okot? Mert ha igen, majd később élek velehttp://totesz.myminicity.com/
-
Joachim21
őstag
Egyedül a mobil net ami problémás. Az új APN beállításánál egy sor adatot meg kellene adnom, de honnan kellene ezeket beszereznem:
NAME Ezt nyilván én adom meg
APN Ide be kellene írni valamit, de mit?
Proxy
Username
Password...Ezeket nekem tudnom kellene, vagy tudhatom valahonnan?
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Gábor-KJ
őstag
Jaja - ott akkor be van ragadva valami app.
5% a normalis amúgy, de 10-nél több esetében ha nincs meg a zabagép, akkor ajánlatos egy factory reset!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
hurrikan
addikt
Pedig full frissen rakott gyári rendszerrel is csinálta/csinálja máig is.
És végig minden éjszaka 1,5hónapja mióta itt van.
De az összehasonlítás szempontjából mindegy, mert a Z2 6-7óra kijelzővel is elmegy 4napot. Ennek az M8 a közelébe sem ér.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Flyme
senior tag
Részemről csak azért, mert semmi problémám sincsen vele, úgy tökéletes ahogy van. Első telefonom, amin még eszem ágában sem volt ROM-ot cserélni, mert villámgyors és stabil így is a rendszer, pláne ART-tal. A Z2 és S5 topik is csak a hibáktól/bughalmazoktól zeng, azért ilyen pörgősek
Kameráról nem tudok nyilatkozni, nagyon ritkán szoktam használni, éppen ezért is választottam az M8-at Viszont számomra ez a szint is bőven elég, amit ilyen téren nyújt, minden másban viszont veri az összes konkurenciát.
[ Szerkesztve ]
-
Spy89
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Azt az időt meg "majd csak kibírom valahogy" .
A múlt péntek óta nyúzom de eddig csak az egyik nap sikerült 20% alá vinni, akkor tényleg szinte egész nap nyomkodtam. Amíg minden nap konektor közelében vagyok nem lesz amúgy se gond. Szóval kibírom a frissítésig.Jön még boardosra lavina! :D
-
Flyme
senior tag
HTC Sync Manager telepítve van a gépen? Más nem jut eszembe, win7-et használok.
-
-
N@idia
őstag
Én sem bántam meg imádom akadás mentes szuper kiváló forma és még a kamera sem rossz bár ez szubjektív
Koris. Köszi ! Most már mutatja,de ha másik témát rakok be,miért nem mutatja úgy ahogy kell
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
FeRRaR1
őstag
Az hogy a magyar szolgáltatók fogyatékosok, és erőltetik a Samu LG-t az azért van, mert pl az eladók viszonylag drágának tűnő külföldi nyaralást kapnak, ha értékesítenek egy bizonyos darabszámot, na nem a szolgáltatóktól, ha nem a gyártótól.
Amiket itt felhozatok az nagyon szomorú, meg a többi "miért nem S5, az a legjobb" típusú eladó...
Mindegy Németbe és Angliában nem tapasztaltam ilyet, nem tukmálják a fost, sőt a carphone ügyintéző meg is dicsérte az M8-at, hogy ő is ilyet szeretne, csak szürkébe, és gratulált, hogy szerinte is jobb mint egy műanyag s5.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest