Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz P3TR!CK #4463 üzenetére

    Hm, hát azokat nem igazán lehet, illetve ha meg tudnád csinálni akkor semmi szükséged nem lenne rá. De most őszintén.. mért kell neked hogy magyar legyen az az elhanyagolható mennyiségű szöveg? Nagyon minimális angollal is meg lehet érteni mindent annyira nyilvánvaló a kezelése.. a marketről leszedett programok meg úgy angolul lesznek. Ennyi nyelvtudás ami a telefon kezeléséhez kell annyi kell az internet böngészéséhez is, tehát akkor az se igazán menne, pedig láthatólag megy:)

    Ha gondolod írd össze azokat a pontokat amiket nem értesz és lefordítom neked.

    szrobi66:
    Virtual Private Network, vagyis ilyen zárt hálózatokhoz tudsz csatlakozni ha pl egy gépet akarsz távolról vezérelni (távoli asztal módjára). Egyébként nem tudom mi értelme van, de biztos van olyan ember aki ezt használja.

    MrRobi023:
    A főzött rom azt jelenti hogy eredetileg valamilyen hivatalos forrásból szedett ROM(másik készülékről pl) ami "átheggesztettek" hero-ra, folyamatosan toldozgatva-foltozgatva.
    Hivatalos 2.1-es rom még nincs, nem tudni mikor lesz, csak főzött romok érhetőek el.
    A 2.2 főzése azt jelenti hogy a a nexus1 és a sdk alapján megpróbálnak összerakni egy működő 2.2-es rom-ot hero-ra. Még sok idő kell mire használható lesz szvsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák