Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • klayton#1

    tag

    válasz auth.gabor #6811 üzenetére

    Én kipróbáltam a jelenleg még béta verziós ICS ROM-ot. Működési sebességben meg vagyok elégedve vele, pár dolog viszont korán elvette a kedvem a teszteléstől:

    -sajnos még nem működik a kamera (ha jól tudom ez általános probléma a jelenleg ICS-sel küszködő deveknél, talán driverek miatt nehézkes)
    -erről nem a ROM tehet, de az AppExtractor nevű cuccom, amit az appok visszaállítására használok, még nem méltóztatott ICS kompatibilis verzióval kijönni, ez eléggé megnehezíti az "átállást"
    - szeretem 200-as lcd-density beállítással használni a telefonom. Az ICS ROM-ban még nem sikerült "rendesen" átváltani. Szintén nem tudom, hogy a ROM, vagy az app, tehet róla, amivel próbálkoztam, ugyan van olyan mod, amivel át lehet váltani, viszont nagyon sok macerával jár (főleg a market kompatibilitás miatt, aki már használt 200-as density-t tudja, miről beszélek)

    Maga a rendszer még elég idegen nekem, nagyon hozzászoktam az eddigi felálláshoz, viszont szimpatikus, még mindenképpen várok, amíg kijön egy kiforrottabb port.

Új hozzászólás Aktív témák