Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Feribacsi555

    senior tag

    Egy kis promó.
    Gyerekek. Ez vmi kva jó ez a runny 1.5. Remélem nem kiabálom el, mert még csak 10 perce van fönt.
    Öcsém vmi eszméletlen. Felraktam azt a témát, amit küldtek nekem, frankec meg minden.
    Frankón eszméletlen mennyire testre szabható. Én virtuózon nőttem fel, vu fan vagyok, de ennek annyi. Dobom a kukába. Hihetetlen. Amit a vu-ba nagy nehezen összekapargatott témával lehetett elérni, és még abban is flashelésekkel gondolok én arra, hogy egy sorban 4 helyett 5 ikon legyen, státusz bár lehúzása illetve az alkalmazások mögött átlátszó legyen. Ez itt mind a beállításokba testre szabható. Nagyon állat egy rendszer. Még az óra kinézetét is át lehet cseszni. Igaz ezek a beállítások maradtak angolul. Szal a felét be sem mertem kapcsolni. A gyorsbeállítások menü rakat új funkcióval bővült, mégpedig:
    mutatja a wifi hálózatot, hova vagy kapcsolódva, zseblámpa funkció, újraindítás funkció, energiatakarékosság, Wireless ADB (tudja vki hogy ez mi a tököm?:D:D).

    Ja mégegy. Vmi programozó zseni nem tudja véletlen hol lehet átírni az alsó részt, amibe a telefon meg minden alkalmazás található? Mert a Minden alkalmazás túl hosszú és elég randa, hogy le van vágva. Át kéne írni rövidebbre.

    Legjobb:
    Panel hozzáadás, elvétel. Legjobb!

    Egy dolog nem tetszik. És ez kva nagy mínuszt is jelent. A gyorsindítás, ami sztem egy eszméletlen jó találmány, de itt nem műxik. Nemtom a többieknek megy-e??
    Illetve még egy mínusz, ugyebár így néz ki az alja, hogy Minden alkalmazás - Telefon - Testreszabás.
    Na hát igen. A testreszabásra rákattintva internet jön be. Nemtom hogy beállítás probléma-e vagy csak szimplán szar, de hát ez van :D :D
    De a gyorsindítás!!!!
    Annyira kipróbáltam volna :D:D

    Gyorsindítással erre céloztam:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák