Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Feribacsi555

    senior tag

    Sziasztok!

    Ezen a héten kedden vettem egy HTC Desire HD telefont. Egészen ma délelőttig meg voltam vele 100%-osan elégedve, mindaddig, amíg nem produkálta a következő hibát:

    Na tehát a probléma. A telefon egyik fontos funckióját, a GPS-t szeretném használni. Mivel android oprendszer pörög rajta, ezért úgy gondoltam, hogy rárakom az IGO Myway 8-as programot.
    Telót csatlakoztattam a géphez, bejött az sd kártya helye és oda rögtön bemásoltam az igo mappát és a hozzá tartozó 480X800-as felbontást. Elindítottam a telepítést. Szépen felrakta a progit. Aztán megnyitottam a programot. És innentől jött a lehangolódás nálam.
    Bejött az alap kezelő felület. Rányomtam, új uticél. Nem reagált rá. Kapaszkodjatok meg, 20 mp telt el, mire a lenyomódást a program érzékelte és hajlandó volt tovább lépni, ami 15mp be került. 25 perc telt el az igo indításától, mire odáig eljutottam, hogy 5 betűs utcanevet és egy 4 betűs várost be tudtam neki írni. Egyszerűen katasztrófa. Újraraktam a progit, de ugyan ez a hiba jelenség. 2.2-es os fut rajta.
    Van valakinek valami megoldása, hogy tudnám normális sebességre bírni az igot?
    Háttérben nem fut szinte semmi progi, ha igo-t használom.

    Előre is köszi.

    UI.:

    Ami fontos és majdnem elfelejtettem a következő:
    Indítom a progit, elkezd alul egy betöltő csík futkosni. Aztán egyszer csak kiírja, hogy ...unable to start. Keressek egy másik progit, ami használható. Ezt mindig kiírja, indításkor is meg kikapcsolásakor is a programnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák