Nos ehhez annyit hogy ezt a hsz-t egy nokia 3100-s telefonról írom, asszem ez mindent elmond. A pannon wapoldaláról le lehet tölteni a progit, nagyon király, próbáljátok ki! 
╚╦╦╦
Nos ehhez annyit hogy ezt a hsz-t egy nokia 3100-s telefonról írom, asszem ez mindent elmond. A pannon wapoldaláról le lehet tölteni a progit, nagyon király, próbáljátok ki! 
╚╦╦╦

Ezt vártam már mióta!
Fel tudnál tenni, egy fotót a telóról mondjuk a PH oldallal?
Mekkora ez a program?
Többi szolgáltató miért nem csinálja?
Nem lehetne az Opera Minit átjátszani egy vodás GX-17re? Vagy kell hozzá szolgáltatói oldalon is cucc?
Házigazdák: nem tesztelnétek a kedvemért? Miért nincs róla hír?
ez egy jar file,igaz? mert ha igen,akkro elméletileg sok,főleg az újabb, j2me-s telókra is rá lehet pattintani.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Nekem T-s a telóm,de szívesen felraknám ezt a böngészőt! Hogyan tudnám megoldani?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Mindjárt szerzek itt a koliban egy pannonos telót és kipróbálom!

Úgy tudom a T-s telóval nem tudok rámenni a PGSM wap oldalára! Jó volna ha nem így volna 
Hoppá: [link]
[Szerkesztve]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
pedig de.sajna.irok mingyá pü-t ,nézdmeg
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

ment re.

[link]
''Bár az Opera Minit eddig is sokan használták Magyarországon''
Hoppá! Akkor mégis mehet bármilyen szolgáltatónál! De akkor honnan lehet letölteni?
Mi a file pontos neve?

sajnos nem tudom telepíteni 

Ez jónak tűnt, de mekkora ez a file?
Azt a hiba üzit kapom hogy: ''korlátozott a memória, letöltés sikertelen.''!
Pedig 1.2 MB van szabadon, vagy lehet a live! szól bele?

Ez viszont működik 

Már csak egy 3G hálózat kellene
[Szerkesztve]

A low memory verzió lejött, de indítás sikertelen üzenetet ad!
most nagyhirtelen nem tom a d750-emről lekapni a jar-t,de küldtem egy másik linket pü-be,csekk disz áut.
nálam egyébként t-s gprs wap start-tal (250kbyte/hó/325Ft btto) lazán műxik.
prohardveres témával király

Nekem is megy,de elszálltam egyszer már a 3G-s wap-on,csak akkor fogom használni ha az utcán net elérésre lesz szükségem!

A vodafone (live!) miatt nem megy?
Segítsetek!

Nekem telepítve 96 kb!

Na mi a pálya?Sikerült?

Nem megy!
Erre a linkre meg időtúllépés és semmi! http://wap.pgsm.hu/common/go.php?cntref=letoltesek_opera
Szerintem ez a szar live korlátoz! Valaki esetleg live-os telóval próbálta már?

Írd be a telód böngészőjének sorába: mini.opera.com nekem még a telóm típusát is felismerte,és telepítette a szoftot!

Igen ez ok, bár nem gx17et ismer fel, hanem 15öt, de a kettő ugyanaz!
Ha linkre katt akkor, kevés memóriára panaszkodik.
Alatta van egy alternative dowload site ezen a low memory változat lejön (76 kb).
Elindítva az alkalmazást ''indítás sikertelen'' hibát kapok!
???
[Szerkesztve]

próbáltad növelni a telefon memót törléssel? Esetleg vedd ki az akkumulátort,majd restart

[link]
Próbáljátok ki ezeket is! Állítólag van köztük magyar nyelvű is!
nekem ez sem jó, mert a kurva live nem enged 50 kb nál nagyobb fájlt felmásolni a telóra!

Digital: windowson nőttem fel, alap a restart!
, 1.3 mb van szabadon, először én is erre gyanakodtam, de ennek elégnek kellene lennie!
[Szerkesztve]

Honnan tudod ezt az 50kb-es limitet? Ilyenkor áldom az eszem hogy nem vagyok Vodás 

valahol olvastam, de pl ennél nagyobb csengőhangot sem tudok átküldeni!!

valaki tudja hogy tudok vele megnyitni a mobilra külön feltöltött html fájlokat ?
egy P800 ról volna szó
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Próbáld meg itt [link] megkérdezni 
RedAnt topiknyitó hsz.-ának hatására megpróbálkoztam az Opera Minivel (@Sharp GX25), de egyik verzió sem működik... 
...

Akkor valószínűleg a live az akadály! Most káromkodtam egyet magamban!
Digital: néztem onnan is már!
Nem tudom, neked milyen telefonod van, de én inkább arra gondolok, h. a program nem támogatja a telefonunkat (pl. a kompatibilitási táblázatban a GX-25 nem szerepel).
...

mint ahogy már írtam gx-17! 

Na most meg mindenféle kommunikációs hibaüzenetekkel bombáz
Lehet mégsem olyan f@sza?

Ne izélj már, nekem T-s GPRS-el tökéletesn működik. 
Mod: 1.1-es verzió.
[Szerkesztve]
Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone

Bes*arás.... pannonos K300i-n megy rendesen
Király.
aszittem nem fog menni.
(o Y o)

Délután nekem is ment,de most 19:00 kor beadta a kulcsot 
'' A communication error occurred.Your browsing experience''

Volt egy restart,úgy néz ki müködik!
No akkor pár fotó, Opera Mini, Nokia 3100, PH!:
A képek minőségéért előre is elnézést...
A program indítása: [link]
Nyitókép: [link]
Megengedjük hogy használja a gprs-t: [link]
Töltés... [link]
Beállítjuk hogy legyenek képek [link]
PH! nyitóoldal: [link]
Bal hasáb [link]
Reklám [link]
még reklám [link]
Cikk: [link]
Irány a fórum! [link]
Töltjük... [link]
Fórum lista [link]
A topik linkje [link]
Upsz... [link]
Nyitóhsz [link]
bugzik az avatar megjelenése [link]
A menü, kicsit homályosan [link]
Almenü [link]
╚╦╦╦

Szvsz nem rossz egy ilyen kis ketyerétől 4096 színben 
Ezt nem értem: [link]
A próbaidőszak alatti letöltést és használatot 1 hónapig, azaz 2006. január 12-ig biztosítja a Pannon GSM.
És azután mi lesz? 
[Szerkesztve]
╚╦╦╦

THX!
Kár hogy nekem nem megy! Köcsög live!
Ha valaki tudja hogy tudom ezt feldobni egy vodás-lájvos gx17re a szóljon!
NE a Live!-ot szídd már, légy szíves!!!
Valószínűleg NEM azzal van gond, hanem az Opera nem támogat minden készüléket!!!
...

Balco írta a 24-es HSZ-ben, hogy a live nem enged 50kb-nál nagyobb file-t a telefonra.
Nos akkor ez biztosan gáz, mert nálam az Opera Mini 60kb.
Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone
Bakker,pont az én avatarom bugzik.
Kérdés: SE D/K750 v. W800-al próbálta valaki már? Konkrétan a ph!-s fórumbejelentkezésnél találkoztam problémával. Hiába írom be az user/pass-t olyan gomb,hogy belépés,na az nincs.
üdv
Balinov

Jó, akkor nyilvánosan nem szidom.
De akkor sem szeretem a buta és felesleges korlátozásokat!

Egész jól üzemel,már írtam is a fórumba 

Írtátok itt a Vodás Live 50Kb limitet.
Nekem Vodás K700i van és van rajta >500Kb-os szótárprogi >200Kb-os játék.
Szóval van amelyik telóban bőségesen átléphető az általatok írt limit.
Ettől függetlenül az Opera webhelyéről letöltött böngésző nem műxik, nem tölt le semmit. 
Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.
Nem tudom, balconak milyen Live!-telefonja van, én a saját GX-25-öm infrán/BT-n keresztül max. 100 kB-os méretet enged, WAP-ról viszont lehet rá tölteni nagyobb méretű cuccokat is...
Továbbra is kitartok amellett, h. nem a Voda korlátozása miatt van!!!
...
ez valószínűleg amiatt leehet,hogy uge a gx-25öt (isch) a sharp a voda részére tervezte,gyártotta,így ott valszeg hw szinten is lehet akár korlátozás,még a live soft-on felül.