Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz viktorhu #7379 üzenetére

    Vagy csak nem akkora mértékűről, ha sokat állsz egy piros lámpánál vagy egy alárendelt útról kanyarodnál ki, akkor is megtörténhet. Csak azt mondom hogy te kívülről nem tudod megállapítani, hogy mit lát a Waze és mit nem. Kicsit hit kérdése, bízni kell benne és tipikusan jól jön ki az ember, mi is azon vagyunk hogy ez így legyen. Ettől persze bármi lehet.

    Igen, én meg írtam hogy van temérdek historikus adat az egyes szakaszok átlagos áthaladási idejéről félórás bontásban. Kijelentesz valamit tényként amiben tévedsz.
    Azt is elhamarkodott kijelenteni hogy veszítesz. Szerdán mentem a Fiumei út mellett a Baross tér felől és kikerültem vagy 10 perc dugót, mert követtem a Wazet, megállás nélkül jutottam el a Festetics utcától az Üllői útig reggel. Persze ha másik 15-20 autós is arra jött volna, mert használja a Wazet, akkor lassabb lett volna. De ezek kiragadott példák, ebből nem vonhatsz le általános következtetéseket.

    Nem lehet összegyúrni a kettőt, max a jó dolgokat lehetne "lekoppintani". Azt meg hogy pontosabb a forgalmi infó. Hát ezt lehet mintavételezni ilyen ugyanonnan ugyanoda ugyanakkor két kocsival két navival tesztekkel, de csinálni kéne vagy 1 hónapon át, hogy egyáltalán véleményt mondhassunk együtt a kettőről. Nekem az is forgalmi adat, hogy lehet-e egyáltalán arra menni amerre engem vinni akar, illetve ez maga a tervezés, nincs külön ezen felül tervezés.

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák