- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Mindent sikerült megtalálni és megválaszolni, csak egy kis leleményesség kellett. Még a banner-t is megtaláltam
Remélem tényleg jó válaszokat adtam. Holnap kiderül. -
babati
aktív tag
Üdv. Egyszerűen nem találom a gsmline bannerét. Csak az a pici van az oldal alján, de annak nem egyezik a mérete a kérdésekben megadott válasz valamelyikével. Vagy csak el van dugva?
-
válasz
korpicschess #188 üzenetére
Hát ja, egy kicsit egyszerü volt így
-
bope87
aktív tag
Utolsónál a telefonszám már fejből megy (bár ne ismerném ennyire ezt a számot...)
Csak a 8-as fogott ki rajtam... ha hazaértem nekiugrok még egyszer, max tippelek
-
milu44
aktív tag
Na kész vagyok.
Remélem nyerek valamit mert még nem nyertem szinte semmin.
Egyszer tombolán egy öngyújtót még valami lovasnapokon. -
Efreet
senior tag
"az azert durva, hogy tizenhet oran belul indexel a gugli"
a twittert, facebookot, ilyesmit realtime (pár másodpercen, de legkésőbb 1 percen belül) indexeli, egy átlagos, normálisabb látogatottságú oldalt (mobilarena, index, ilyesmik) nagyjából óránként - a kérdések legkésőbb akkor megjelentek.
-
Spancho
senior tag
válasz
korpicschess #188 üzenetére
Már csak az hiányzik ,hogy holnap reggel posztolnának egy új hirt a gsmline-on:
-"sziasztok tudtátok hogy a nyereményjáték összes kérdésére a helyes válasz végig megtalálható volt a ........ oldalon. Ha siettek még le ellenőrizhetitek a válaszaitokat.
Kicsit meglepődtem 1 csomót kerestem a neten erre : Tudtátok hogy a gsmline.... váááá még mindig elő jön álmomban is -
xabolcs
őstag
na, a tizedik is meglett.
az azert durva, hogy tizenhet oran belul indexel a gugli
-
aram01
nagyúr
hopp ennél a banner-es dolognál én is megakadtam
-
veector
senior tag
Hát ez túl könnyű volt szerintem...
-
Efreet
senior tag
válasz
RootRulez #176 üzenetére
az tényleg nem a banner
először is kapcsolj ki mindenféle reklámszűrőt a böngészőben, aztán kezdj el barangolni az oldalon, előbb-utóbb rá fogsz akadni, mozgókép (flash)
@177: nem lesz több kérdés, azért is van a plusz egy nap, hogy akik a hétvégén esetleg nem voltak gép előtt még utolérhessék magukat
-
Minden megvan. Kérdésenként egy perc volt kb
Holnap akkor már nem lesz ugye? -
RootRulez
félisten
Sziasztok! hol találom a bannert? Amit én találtam az alul van egy GSMline logó (kép), de az egyik méretnek sem felel meg, ami a válaszlehetőségek között van.
-
CséZé
őstag
sohasem fogott még ki rajtam így egy kérdés, mint a 8as. hihetetlen, már majdnem hagytam a francba az egészet.
-
Spancho
senior tag
Na minden megvan holnap még átnézem és reménykedek
-
milu44
aktív tag
Már volt egyszer de leírom:
GsmLine.hu
GsmLine.hu Facebook felület
Mobilarena.hu
oldalak a barátaitok.
Ezért használjátok is.Remélem ez nem nagy segítség hogy kizárjanak?
-
Traxx
őstag
Azért ha vége van a játéknak, linkeljétek be, hogy hol leltétek...mert a fél netet végigtúrtam, ráment szó szerint vagy fél napom...aztán az egészet megspórolhattam volna, ha csak szimplán a logikára bízom a dolgot...még azt is megleltem, mikor volt a névváltás kb
De az eredeti névről nem leltem semmit. Viszont vigasztal, hogy helyes volt a tippem
-
Efreet
senior tag
a híres hetes kérdés mára igencsak egyszerűvé vált...
talán a nyolcas marad meg, mint feladat, adblockosoknak és szemmérték nélkülieknek.
-
FRENK1988
veterán
A második kérdésre nem tudom a választ csak sejtem mert az FB-n nincs nyereményjáték fül
-
Spancho
senior tag
Ja ma lesz még egy utcsó kérdés ,remélem olyan hogy a kereséstől az újjaim füstölni fognak ,mert ez a 9-es elég light-os lett
-
Azt lehet tudni, hogy hány kérdés lesz még? Gondolom egy biztosan, hogy meglegyen a 10... de hétfőn is lesz/lesznek?
Ok, hülye voltam... előbb kellett volna olvasnom
-
milu44
aktív tag
Én ezt nem hiszem el már mindent lemértem de nem találom.
Biztos hogy itt van a mobilarénán?
Valami irány mutatás jólesne. -
Alexios
veterán
olyankor mi van ha mást találtam két különböző helyen a gsmline életkorával kapcsolatban?
a külföldi meg a magyar közösségi oldalon mást írnak ám, most honnan tudjam melyik az igazi? -
Restart®
tag
Egyedül a 7. kérdés volt nekem nehéz. De megtaláltam már (egy órát kerestem)
A banneres kérdés nagyon egyszerű (szerintem).
-
meroly
veterán
Ha megnyerném a 6303-at eladhatom?
Vagy egy "i"-re becserélhetem? Természetesen a gsmline-on? -
Lompos48
nagyúr
Az utóbbi évek egyik legjobb kérdése a 8-as. Gratula!
-
olaj001
csendes tag
Nemkönnyű a 7.-8. kérdés, de meg lehet találni mindent!
Nekem is (sokakkal egyetemben) jól jönne bármi, de főleg a 6303! Egy SE W810i-m van, és most kezd s*arakodni az aksija sajna. Szóval........... -
beccyboy
aktív tag
Tudtad, hogy azok a mondatok, amik úgy kezdődnek, hogy "Tudtad, hogy..." pont a játék lényegét veszik el... De ennek ellenére remek a játék, a szponzor meg biztos vágyik rá, hogy az oldalára kattintgassanak
Azért arra majd kíváncsi lennék a játék lezárulta után, hogy like nélkül hogy lehet azt a képet megnézni, mert nekem csak úgy ment.
-
meroly
veterán
válasz
tschyllagh #127 üzenetére
google-val
-
hemaka
nagyúr
na mindegy, betippeltem valamit, aztán jólvan
-
Ez banner dolog necces, mivel nem találom
-
törölt tag
Azt hiszem, hogy a 8. kérdésnél adtam fel végleg.
-
hemaka
nagyúr
nem is látok semmi bannert, vagyis egyet látok, de az meg nincs benne a választhatóak között.
-
FRENK1988
veterán
Az utcsó kicsit cseles volt, de megtaláltam és a nyereményjátékot is. Köszi Mobilaréna és GSMLine.hu
-
Jim-Y
veterán
válasz
korpicschess #124 üzenetére
Még szerencs hogy egyiket se teljesítette a hsz-em erre azért figyeltem:/ csak -szerintem- nem egyértelmű a válasz mert én nem tudok dönteni 3 közül. De elnézést mert gondolom ez csak az én hülyeségem
-
kenny123
addikt
Nem szívtam túl sokat, de tulajdonképpen megvan a banner is
-
-
pohár
félisten
válasz
korpicschess #118 üzenetére
tuuuudom én, de olyan jól esett hülyének lenni
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, létezik, hogy a gsmline.hu facebook oldalán lévő egyik új bekezdésben az egyik kérdésre vonatkozó választ direkt rosszul írták oda?
csak mert én találtam egy lehetséges választ gsmline.hu-facebook-on kívül ami bizony nem egyezik a facebookos hszükkel:S thx
-
pohár
félisten
válasz
korpicschess #114 üzenetére
megeszi?
-
Efreet
senior tag
lehet, hogy ezzel túl sokat segítek, de az ilyen számértékeknél az első szám szokott lenni a vízszintes, a második a függőleges méret.
-
Spancho
senior tag
Azért egyre nehezebbek lettek a kérdések ,holnap kiváncsi vagyok milyen lesz az utcsó 2.
Kiváncsi vagyok mennyien kerülnek majd be a "kalapba" -
meroly
veterán
Két böngészővel nézem, de egyik se tudja hogy megmondani mekkora a mérete, mert valami adobe flash playeres beágyazott akármi..... ilyenkor mi a teendő?
Meglett, thx paint
-
KillArmy
tag
Na sikerült megtalálnom...
Igazából semmi skillt nem igényel, csak böngésszetek az oldalon és meglesz
-
pohár
félisten
válasz
kacsaesokos #105 üzenetére
én is, de miért hiszi mindenki hogy a főoldalon kell keresni?
már csak a méretét kéne kideríteni, a Firefox nem tudja megmondani mert beágyazott akármi -
Efreet
senior tag
látszik, hogy mennyien tiltják le a reklámokat, hogy halvány gőzük sincs róla...
-
korpicschess
veterán
válasz
PowerBuldog #101 üzenetére
Továbbra sem találom a 7-es 8-ast...
4 féle böngészővel néztem. -
KillArmy
tag
Én már az "Oldal adatai" között is végignéztem a képeket, de semmi. Elképzelhető hogy a firefoxom nem jelenít meg ilyesmit...?
(bocsi, mindíg is nehezen ismertem be hogy balf*sz vagyok...
)
-
Én se látok olyat
-
KillArmy
tag
Ez a 8-as kezd idegesíteni... Látok egy GSMline-os reklámot, de az kicsi és nincs a mérete a felsoroltak között... Lehet nem vagyok tisztában a banner fogalmával, de szerintem akkor minimum 2 van
-
Efreet
senior tag
adblockos felhasználók, szevasztok!
-
chubii
senior tag
8as megvan, de a 7esre még nem találtam választ. Tippeltem, csak,hogy be legyen jelölve valami válasz, de keresgélek tovább.
-
Spancho
senior tag
Elvitte az egész napomat de meglett a 7es.
Jöhet az új kérdés -
meroly
veterán
A 7. kérdésre egy perc alatt meg lehet találni a választ, csak jól kell guglizni
-
Spancho
senior tag
Gondolom az online ügyfélszolgálaton nem mondják meg ha megkérdezem ,nem ?
-
kenny123
addikt
Én sem az említett oldalak egyikén találtam meg, bár most belegondolva egy nagyonerős tipp volt, gyanítom azaz. Google segítségével.
-
Spancho
senior tag
Én is keresek mint az állat ,de eddig semmi.
Nem adom fel -
Zoli1222
addikt
Majd vki a játék végén belinkelheti, h hol találta meg a 7. kérdésre a helyes választ.
"A játék során feltett kérdésekre a válaszokat a Mobilarena és a GsmLine.hu weboldalán, valamint a GsmLine.hu Facebook felületén lehet megtalálni."
Biztos csak én vagyok a helikopter, de egyik helyen se találtam rá választ. -
Alexios
veterán
2 perc volt a 7. kérdésre a válasz, jó helyen kell keresni
-
jani220
csendes tag
Ez a 7. kérdés egy kicsit megizzasztott, de meglett a válasz!
-
hemaka
nagyúr
fogalmam sincs mi a régi nevük, valamire azért rá nyomtam..
-
Efreet
senior tag
nekem azért sikerült egy (szerintem) jó megoldást találni - de ezzel tényleg el kellett tölteni egy kicsit több időt
talán ez lesz az egyike azoknak a kérdéseknek, ami jól megszórja a vállalkozó közönséget...
-
Spancho
senior tag
Eddig az összes válasz a szemem elött volt mindig ,de ez a név...
Gratula a kérdéshez ezzel most megdolgoztatjátok az embereket. -
Zoli1222
addikt
-
gerilee
aktív tag
Köszi a játékot.
Szerintem jók a kérdések, bár a lájkolással én sem értek egyet, de ha ez kell nekik... -
milu44
aktív tag
Köszönyük a nyereményjátékot.
Szerintem a mostani 2 kérdéből az 1-ik nagyon nehéz.
Szerintem tippelni fogok.
Pedig egy memóriakártyát elfogadtam volna. -
Lompos48
nagyúr
És akkor most a házigazdák/moderátorok hétvégi túlórázásba kényszerülnek, mert az utolsó kérdésmentes nap az a hétfő? Köszönjük nekik!
-
legiaap
félisten
Hát ez a mai kettő kérdés kifog rajtam...
-
Efreet
senior tag
válasz
szentkuti11 #70 üzenetére
majdnem jófele keresgélsz, nézz csak körül kicsit jobban
-
szentkuti11
addikt
Lehet egy kis segítséget kérni: Merre kell elindulni a hányadik szülinapos kérdés megoldása felé?
Facebookon céginfok között sincs, sehol nem találom.
-
joey04
titán
nevettem is mindig az ilyeneken.
egy mobilos portálon szerintem nem kihívás olyan kérdésekre válaszolni, amit 1-2 google keresés után meg lehet találni, Ez nem kritika, mielőtt félreértenéd, és ezzel Efrretnek is válaszolok, tökéletesen érthető a cél, a reklám, egy jó kis játékkal vegyítve, csak nekem savanyú a szőlő.
A nyeremények számomra most jelzésértékűek, mert egyikre sincs szükségem. Még az is lehet, hogy elrontok majd egy kérdést, hogy ne legyek hibátlan, bár a telefon eladható.52: oks.
csak tényleg nem értem a háborgókat, valóban nem kötelező részt venni, meg aztán nagy kunszt ám hamis adatokat megadni. -
daninet
veterán
Fogalom zavarban vagyok. Mi a kiegészítő? Egy új töltő kiegészítő vagy alkatrész?
Ha nem fér bele a válasz a topik témájába nyugodtan írjátok meg aztán eldöntöm.
-
Reilly
csendes tag
A f*s elönti az agyam. Nah, mondom most ezé' regisztrálok a facebookra, erre nem enged. Csak töltöget a knigtrider csík a regisztráció mellett akár egy óráig is. Vagy én rontok el valamit??
-
draco31
veterán
Az 5. kérdés már kicsit keresgélős volt, de remélem jót találtam.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem, ez még belefért, leírom én is, innentől legalább nyugi lesz.
Tehát négy helyen találjátok meg a válaszokat: www.mobilarena.hu, www.gsmline.hu, www.youtube.com, www.facebook.com. Innentől több segítséget szerintem nem kell majd adni senkinek.
A kérdéseket egyébként mi találtuk ki Boggal, de nyilván az a cél, hogy a tisztelt olvasók megtudják, hogy van Facebook oldala a GsmLine-nak, ahol videótesztek és rövid cikkek is vannak fent.
-
plus44
veterán
Ne legyen igazam, de ezt lehet nem fogják tolerálni srácok...
-
Zoli1222
addikt
Ejj, de jó lenne végre nyerni is vmit, nem csak bele kerülni a kalapba.
A 3. kérdésnél merre kezdjen el keresgél, az ember? (Ha szabad ennyi segítséget kérni természetesen...)
-
Taru
tag
Na ezzel most én is megpróbálkozom. Hátha sikerül, egy 4gb kártya nekem is jól jönne (jó jöhet akár a mobil is, nem vagyok válogatós
)
-
daninet
veterán
Kávéfőzős teló
hasznát tudnám venni
-
Efreet
senior tag
A régebbi szponzorált nyereményjátékoknál is úgy volt, hogy ők adják az ajándékot, ők mondják a kérdéseket. Természetes, hogy az a céljuk, hogy minél többen játsszanak, és legyen sikerélményük, nyerési esélyük, és ez alatt barangolják be a cég oldalát, facebookos accountját, akármit - hátha közben meg is tetszik valami
. Ha az elején adnak nehéz kérdést, akkor sokan feladják, és nincs értelme a játéknak szponzor-oldalról.
A mobilarénás játéknál a nyeremények jelzésértékűek voltak, ott inkább a nehéz kérdéseken volt a hangsúly, látványosan kevés lett a minden kérdést helyesen megválaszolók száma, de a legtöbben nem is azért játszottak, hanem a móka kedvéért.
Plusz megint előjön az, ami az összes előző játékban ott volt: a nyereményjáték egy lehetőség, nem kötelező benne részt venni, nincs rákényszerítve senki, érthetetlen miért háborodnak néhányan fel, hogy nem adják rögtön a kezükbe a nyereményt. Aki úgy dönt, hogy részt vesz, az fogadja el a játékszabályokat, és azok szerint játsszon - és ha facebookon kell valamit keresgélni, akkor facebookon keressen, ha youtubeon, akkor ott, ha pedig a szponzor weboldalán, akkor ott.
-
-
joey04
titán
Nem kell saját adatokkal regisztrálni, ha ennyire cseszi a csőröd...
---
Egyébként meg nem tetszik még a játék, mert a szánkba van adva a válasz, hogy hol keressük. A 3. kérdés egész jó lett volna, de így, hogy le van írva a kérdésben, hogy hol kell keresni, nem tetszik. Egyszerűen nincs kihívás. Lehetne már megint olyan igazi MA játék, ahol nagyon szívatós kérdések vannak, még az elsőnél is ütősebbek, mert ott sem volt túl nehéz a dolog, ha keresgélt az ember. A focicipős volt jó, de ott meg aki nagyon szemfüles volt (én) még az került majdnem ki a kalapból. -
De azt lássátok be Ti is Bocha, hogy nem mindenki akar még négy perc 10 másodpercig sem szerepelni semmilyen közösségi oldalon!
Tudom, vannak alternatívák...csak akkor már nem én játszom, hanem mással játszok...vagy nem játszok...ami szintén megoldása a kérdésnek...ha jól sejtem...Barthezz2:
Mintha éppen ez lenne a cél...vagy mi...
-
Na megint játék
Eddigiek kipipálva
Kicsit sokan leszünk a kalapban, ha még azt is leírjátok, hogy pontosan hol keressük -
meroly
veterán
Ez a youtube csatorna is a FB-ról érhető el?
-
Teszla_
senior tag
Légyszíves segítsen már valaki, hogy miként kell ezt a lájkolós dolgot megoldani. Mert hiába nyomok a tetszik gombra, mindenáron regisztráltatni akar ez a szemét fészbúk
Nem tudom, miért nem lehetett kihagyni ezt az egészből, ha jól emlékszem, a többi nyereményjáték is meg volt fészbúk nélkül. Bár gondolom itt a gsmline akarta így, de nekem ez akkor sem tetszik. Biztos bennem van a hiba. -
Bling95
őstag
jól látom hogy a GSMline-nak csak add as friend -es oldala van? nem pedig like-olós
szerk: semmi, megvan a like-olós is
-
Hobbbyt
őstag
És akinek nincs Facebookja és nem is tervezi a regisztrációt?
-
Spancho
senior tag
Köszi a játékot ,sok sikert mindenkinek
-
törölt tag
Amit tilos:
* A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
A következő aki vét ez ellen a játék végéig kitiltásra kerül! parkr egyelőre megúszta egy nappal...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Srácok, lesz pár kérdés (na jó, csak ez a mostani), amihez Like-olni kell a GsmLine Facebook oldalát, nyilván szeretnének pár rajongót maguknak, de ugye a Facebookon utólag bármikor vissza lehet vonni a Like-ot, tehát ez nem olyan nagy gond. A végső megoldás Like után fog csak megjelenni.
-
Norb0
tag
Köszi!
Remélem lesz N8 nyereményjáték is majd
-
Efreet
senior tag
azért szerencsére meg lehet úszni Facebook regisztráció nélkül
-
Traxx
őstag
Ez a Facebook-os nekem nem egészen tiszta...
-
kuntics
aktív tag
Kár,hogy nincs Facebook-om,max majd tippelek
-
válasz
Lotusomega #8 üzenetére
én 8 gigásat akartam venni, de ha megnyerem, akkor marad a 4gb...
-
Thome
veterán
Köszönjük!
-
plus44
veterán
Jó játékot mindenkinek és köszi szépen a lehetőséget!
-
daninet
veterán
Csak legyen valami trükkös kérdés is mert ha a gsmline.hu-ról 1 kattintással mind kikereshető közel esélytelen nyerni
-
chubii
senior tag
Ezaz,megint egy nyereményjáték ! Köszönjük szépen !
MOst remélem nem csak kalapos leszek..... -
DemonDani
addikt
Engem az érdekelne hogy mennyiért lehet előrendelni az E720at
Ezzel már biztos hogy nem lesz 2.2 a GT540re hiszen ez szinte ugyan az csak más műanyagdoboz a külseje (ami egész csunya de nem ez a lényeg)
-
draco31
veterán
Köszönjük a játékot!!
Egy próbát megér hátha. -
Lotusomega
senior tag
Én beérném az egyik 4 gigás kártyával, pont most akartam venni
Megpróbáljuk, hátha..
-
korpicschess
veterán
Köszi a játékot!
Nem volt nehéz az első kérdés
-
kaller1
veterán
Sok sikert a játékhoz, sajna ebből ki kell, hogy maradjak.
-
kenny123
addikt
Köszönjük az újabb lehetőséget!
Eddig jópárszor kalapban voltam, most talán sikerül nyerni
Sok sikert mindenkinek. -
Annyira tudom, hogy erről is le fogok maradni.
-
Jó az a Nokia 6303, hajrá!
-
meroly
veterán
Jó hogy újra indul játék, köszönjük. Én már válaszoltam a kérdésre
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest