Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robertel

    senior tag

    válasz palesz53 #2577 üzenetére

    Hát igen, engem igazából most nem is a frissítések megléte zavar, mert ugye google kötelezi gyártókat, hogy megjelenés után 2 évig kötelesek friss szoftverrel ellátni a telefont.
    Ami gond az a gyorsaság, egy gyártó van ami szeritnem korrekt, a samsung, talán még a SE igyekszik mostanában, de pl az LG botrányos. 2X 2.2vel?? Megjelenés után 1-2 hónappal 2.3 rajta kellett volna, hogy legyen! Ezek meg még ősszre igérik, amikor már jön az új verzió.
    Vicces egy csapat:)
    Nem hiszem el, hogy akkora feladat egy saját launchert ráfaragni, meg igy is össze vissza akad lg szoftvere, szóval a tipikus lassan rossz munkát csinálnak esete áll fenn náluk.
    Én abban bízom, hogy nexus s megjelenéstől számítva több mint 2 évig fogja kapni új android verziókat. Elvégre ez egy referenciamodell és hardveresen is elég erős, nem hiszem, hogy a következő android verziók olyan erőforrásigényesek lennének, söt, szerintem inkább mindig kevesebbel kell majd hogy beérjék, (mint pl win8nak is ugyanaz lesz a rendszerkövetelménye mint win7nek, ami manapság már nevetséges, iszen midnenkinek minimum 1.8 GHz-es procija van és 2 GB Ramja) Egyedül Ram mennyisége lehet majd kevés egy idő után Nexus sben..

    [ Szerkesztve ]

    „Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S

Új hozzászólás Aktív témák