Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petiked

    tag

    válasz DemonDani #1586 üzenetére

    a készülék még nincs meg, bár mikor írtam, hogy aznap megveszem, végül nem vettem meg, de most pénteken valószínű megveszem. (vki megvette akcióban a T-mobilnál, csak nem kell neki, és eladja, ezt fogom megnézni)
    Én vodás vagyok (flotta előfizus és az vicc, hogy a voda a nexust 114-ért adná :) ), visszatérve amit venni fogok (?) elvileg független a készülék és nem előfizetéssel lett vásárolva, kb. 1,5 hetes, szóval ha karcmentes és jó és a Tmobil azt mondja rá nincs tartozás a telón és dominóval vették, és menni fog a vodás kártyámmal, akkor megveszem, ha nem, akkor marad a 85e-res samsung bolt.

    kérdés: ha tmobilos beállítások vannak rajta (sms, mms, wap, mittomén stb..) akkor ha átteszem a sim kártyámat, felismeri , és nem lesz gond átállítani vodásra, ha előtte Tmobilos volt?

    véleményem: alap lenne, hogy előfizetéssel olcsóbban adják a szolgáltatók a mobilt, mert 2 évre lekötnéd magad és mégsem :) másik: szerintem még nem reális áron adják a netet hozzájuk, de jönnek szépen a jobbnál jobb csomagok.. még várnék azzal, mert nincs rá szükségem, mindenhol van wifi, ahol nincs ott meg nem is kell a net nekem

    [ Szerkesztve ]

    ˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸

Új hozzászólás Aktív témák