Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • supercharley

    tag

    Sziasztok!

    Hozzám került egy nexus 4. Aki előzőleg használta arra panaszkodott, hogy telefonálás után elmegy a térerő, és csak 1-2 perc után jön vissza.
    Jó, gyalultam mindent, a legújabb 4.4.4 rom ment fel roortolva. Rápakoltam a saját cuccaimat, azzal hogy most ezt egy darabig fogom használni. 1 napig semmi problémám nem volt vele, ma reggeltől azonban nekem is jelentkezett a probléma, tehát ha hívok valakit(lényegtelen hogy felveszi és beszélünk, vagy fel sem veszi), utána elmegy a térerő, és egy idő múltán visszajön magától.
    Találkozott már valaki ilyen hibával?
    Érdekes még hogy a feleségem egy teljesen más mobillal(HUAWEI S300) ugyanerre panaszkodik(eddig hülyének néztem). Jelenleg egy bázisállomásra csatlakozunk, és egy azonos cég előfizetői flottájához tartozunk(egy munkahelyen dolgozunk).
    Ja T-Mobile-os az előfizetés.
    És még egy érdekesség: én eddig egy HUAWEI U9508 készüléket használtam(magánimport Kínából :-)) ), azzal nem volt ilyen gondom, de volt más! Nagyon gyakran előfordult hogy ha hívtak, felvettem a készüléket, és sem én, sem a túloldalon lévő nem hallott semmit. Általában ugyanazon készülékekről hívtak amikor ez előfordult. Ha én hívtam, akkor soha nem volt ilyen gond. És most hogy ezeket leírtam, valami kép kezd is bennem alakulni. Ugyanis sokszor a feleségemmel jártam így, sokszor pedig a főnökömmel. Mikor vissza akartam hívni őket, akkor pedig nem tudtam elérni őket mer nem volt térerejük, ugyanis hívás után elment nekik. Ez nekem valamilyen furcsa hálózati problémára kezd utalni.
    Esetleg van valamilyen véleményetek?

Új hozzászólás Aktív témák