Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Zozzy94 #2588 üzenetére

    Tedd hardra...meglátod,hogy nem.Sőt van pár olyan pálya,hogy lestem,főleg a sentinel magadkapuőrzősből! :DDD
    Én is "megvettem" az M4-Scorpion EVO kombót,mert ráuntam,hogy minden csak áll,és egész jövő héten nem sok időm játszani,(nem volt sokba,rásegítettem az este 10kor befejeződő fejlesztésre,a +1 blueprintek,stb...olcsón jött az ultimate cucc)hát így fullos OP fegyókkal is megizzasztott pár sentinel,pedig a zombik hullanak...
    Főleg azt szeretem,hogy a botos zombik mellett piszok nehéz elmenni,lennének erősebbek,de legyen már FUTÁS gomb!

    Más:az arénában van végülis ráció...aki lemarad fejlesztésben,ha nem használja a fogyóholmikat,azért tud pénzt szerezni,"ingyen",az első 10 hullámig...ez dícsérendő.
    Ami nem,hogy akinek van átlagos cucca,annak galopp az első 10,de többet hoz a mission reward,főleg örök pénzduplázóval,amit KÖTELEZŐVÉ tennék,vagy inkább legyen egy fizetős verzió,mert ennyit tényleg ér a gém.
    Viszont a 15 fölötti nyűglődés...
    Az egyetlen dolog lehetne,hogy a blueprinteket szerezze az ember.De mire 2-3 spec zombi jön,addigra kell nekik 3 gránát...ergo pazarlás.Még mindig jobb egy supply run/seek&destroy,ott is lehet egy fullos körben 6-8 speccel összeakadni,ráadásul nem is nehezedik.
    Akkora ötlet amúgy az aréna...de pl.a CoD-sorozatnál is rájöttek,hogy ez így kevés.Vagy kell szori és vég,vagy kell,hogy lehessen beállítani a körülményeket...ÉS lehessen coopban tolni.
    Mert amúgy ellaposodik.Evidens,hogy pl.én soká kezdtem,nem vagyok fejlesztve/talán túl is,hiába versenyzek a haverokkal...főleghogy azt mondjátok,lehet trükközni/kicsi karival könnyebb.
    És akkoris mit számít,hogy a barilistámnál jobb vagyok?Kevés a FB integráció,nudli a cset és nincs fórum...
    Még e-fütyinek se jó,mert van 6 ismerősöm,ott villoghatok?Azt se tudom,ki fia borjai pl.a FB-n,vagy akár itt...
    És még mindig nincs mondjuk headshot vagy secrets,stb.kategória összehasonlítani,de ha lenne is,a szintek miatt kellene valami "utolsó 10 meccsa HS és secret arány",stb...
    Lenne mit csiszolni.
    Csak nemigen fognak.Túl régi gém.Szerintem a sufniban már a DT3-at hegesztik,esetleg ha van rá szerverkapacitásuk és emberük,egy DT online-t,kicsit a 7dayz mintájára.
    Annyi ember nyomja,mégha coopban is,de össze kéne dobni őket.Nem csak ócska csetablak és kész.
    Mekkora lenne,ha lennének kötelező 2-3-4 emberes missziók?Most tök mindegy a tűzerő...
    Mekkora lenne olyan feladat,amit csak élő társsal,pl.2 helyen valamit csinálva lehet megoldani?
    Mekkora lenne egy újabb fegyópack,és kinyitni a régi missziókat(exkluzív fegyók,valami horror dologért a későn jövőknek),és az operations-on kívül minden módban kicsit összevonni többféle dolgot is 1 küldibe?
    De félek...ennyi.Majd a 3... :W

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák