Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz b4zsi- #2273 üzenetére

    Épp mostani tapasztalat,hogy koradélután "megszánt" a játék jobban,jöttek a blue-ok,ráadásul sorban,az M1 Garand pl. 1 óra alatt esett mind.Aztán estefelé lement olyan másfél óra egy darab blue nélkül,pont az előző körben szakadt végre meg a dolog,de rögtön 4! blue egy fullos supply runa alatt,meg is lett az ammo chicken is.
    Egyébként én jó vagyok a szeren elvileg,hisz még most lépek 6-osra,de már a mondhatni jobb fegyók megvannak,pl.M4,amit még mikorra gyárthatok,3 nap a tech,arra még a fegyverkovács,arra még maga a fegyver,hát elszomorító,1 hét.És ez csak egy...szóval nem kell kapkodni a blue-okkal se.

    A titka egyébként szerintem annyi,de az is inkább időtényezős,hogy full időkihasznált supply runt,operations-t menj,én mindig letudom a feladatot 95%-ig,aztán lényegében el tudok lenni az 1perces figyelmeztetésig,ha el is kalandoznék.Ide jó egy jobbfajta meele fegyver,pl.machete,hogy legyen lőszer,stb,és csak irtani,sokszor nem telik el akár 15mp se,mire újabb spec jön,mindenesetre egy kör alatt 10+ darabot legyilkolhatsz,fullos gránát jó dolog,a specek nem kényesek,mitől döglenek.
    Próbáltam én is sikertelenebb szériában sentry-t,rocket chickent,aknát,meele-vel,csak fegyóval...
    TÖK MINDEGY.Csak szerencse kell.Talán annyi megfigyelésem van,hogy ha jó blue-os a kör,akkor a malacok is könnyen kiszúrható,béna helyeken vannak,bár nem függ össze lehet,mindenesetre jópár 3 malac+ 4 blue-os körre emlékszem,és jópár 1 malac+semmi blue kombóra is.

    Egyébként hamar lesz az ellenséged a várás még a pénzhiány nem is...
    30-on vagyok,most lesz lvl6 tech,megvannak a fontosabb dolgok,fogyóeszközök 1000+ darab gyártva...és a mai nap folyamán kábé elvertem 1 milliót,és megint van 300ezrem,kábé onnan indultam...ok,perma duplázó van,de akkor legyen 500,akkoris futna.De a rohadt idő...itt az M4 két napja összerakva,és még 1 hét :O

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák