Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
QwErTy42 #1939 üzenetére
Az a baj ezzel a véleménnyel, hogy előítéleten alapul, és mint ilyen meglehetősen ostoba és korlátolt. Az előítéletekkel az a legnagyobb baj, hogy szemellenzőssé tesz. Ha valamivel az agy foglalkozik, van egy gondolati "sorkövető", hajlamos szelektálni. Mivel neked ez az előítéleted az iPhone-osokkal szemben, az agyad, csak iPhone-os "plázapicsákat" és ostoba pozőröket lát, akikből valóban van szép számmal. De nem látja a kétszer annyi Anrdoidos/WP telefonos "plázapicsákat" és pozőröket, mert az nem fél bele a prekoncepcióba. Az agy már csak így működik. Emlékszem mikor kocsit akartam venni, egy Audi 80-ast, az úton közlekedve azt vettem észre milyen sok Audi van a városban, pedig nem volt több mint azelőtt, de most az agyam arra volt ráállva így azt "érzékeltem", hogy minden második autó ami szembejön az Audi, ami persze nem így volt csak az agyam szelektált...
Hidd el nekem, semmi különbség sincs a iPhone és az Android platform felhasználói között, a társadalom ugyanolyan széles rétege használja, csak rajtad áll mit veszel észre ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest