Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Én nem látom ebben a telefonban az "X faktort". Baltával faragott forma. Hardveresen a memória méretét leszámítva ugyanaz mint a többi csúcsteló. Nem értem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
forgonati
őstag
Nincs is ebben semmi extra, az egyetlen dolog amit más gyártó nem csinál, az a képfrissítés. Amúgy a kamerája gyenge, és úgy egészében semmi különös. Megleszünk nélküle szerintem.
Keelah Se'lai!
-
nagyúr
Nagyszerű, hogy foglalkoztok ezzel. Oké.
Ellenben kellene egy pár szó már a CES Innovációs díjjat nyert Planet PDA Geminiről is. Ha már ott vagytok.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Kasya
nagyúr
Aki akarja, amazonrol megveszi.
De az a racsos minta a kavakon a bucsu cuccokat idezi, ahogy probaljak elfedni a "folosleges" peremet.
-
RetepNyaraB
veterán
Már más topikban aljaztuk, hogy nincs jack aljzat, ergo nem lehet egyszerre tölteni és hallgatva játszani. Gamer telefonnál ez elég idegesítő, akárhogy magyarázzák. Amúgy jó cucc, a kamera nyilván szoftveresen gyengusz (kicsit), azt simán orvosolhatják. Az ára a döntő, mondjuk pár hónap múltán.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
hemaka
nagyúr
Nem is csoda, hogy ide nem jon, sok menne el belole.
-
szpajk
tag
Vannak ezzel is gondok:
[link]spike
-
wizzgeri
tag
válasz RetepNyaraB #6 üzenetére
BT füles?
-
atike
nagyúr
Nem hoz lázba a "gamer" mivolta, de nekem a forma tetszik, és a paraméterek sem rosszak. A kameráról ennyiből nem tudom megmondani, hogy jó-e vagy nem - ha jó, akkor nem lesz ez rossz vétel.
-
Fryskitt
addikt
Miért jönnek még mindig telefonok régi androiddal?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
5381
aktív tag
Kinézetre baromira tetszik. Kár, hogy sok hibár írnak hozzá. Azért további fejlesztések vannak a telefonnal kapcsolatban:
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem továbbra is nagyon unszimpatikus ez a mobil, pláne a Robin esete után. Csúnya, batár nagy kávákkal és fekete gyászkerettel, nulla egyediséggel. Ez egy Sony telefon külsőre.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha egy hTc lenne, már menne a mekkora KÁVA!
Így meg pazar...izé razer." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
juuzer
addikt
De legalább itt hasznuk van, mert ugye a hangszórókat itt rejtik. Mint a HTC-nél is régen.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
prolad
addikt
Elég jó cucc, de a káva (ez még a hagnszórók miatt elmegy) elég nagy, ráadásul az üzemidő is csak átlagos, ami a nagy akksi és az alacsony fényerő mellett elég érdekes.
-
juuzer
addikt
válasz slimshady #13 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok és ezzel nincs is baj.
Ami zavar, hogy a csapból is ez folyik itt a MA!-n. Pl feltesznek egy kérdést, hogy "LG G6 vagy Moto Z", akkor erre az esetek többségében az a válasz, hogy "vegyél Xiaomit mert olcsóbban veri a flegshipeket és romold még szarrá mellé és úgy meg még inkább"
És ez a fillértoszó mentalitás zavar. Amúgy a márkával nincs bajom, nekem is volt Redmim, szerettem. Csak az overhypeolás zavar.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
matyikusz133
tag
Az azért erős hogy mindegyik csucstelo ezt tudja. 8GB RAM elég kevésben van,120hz sincs bennük,4000mah akksi szintén ritka a csucsteloknal( dolby atmost fejből nem tudom).
-
Kasya
nagyúr
válasz matyikusz133 #28 üzenetére
Igaz, osszessegeben tobbet tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest