Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ÖregMackó

    tag

    Hát nagyon úgy gondolom, hogy feladom...
    Vettem egy Lenovo A8 5500 tabletet és szerettem volna rootolni meg lementeni a leírt módszerek valamelyikével.
    Végül az SP Flash Tools sikeres lett, így legalább egy mentésem van a tabletről. a rootolást szerettem volna recovery csere nélkül megejteni, de semmilyen módszer nem sikerült, a többség egyébként is nagyon veszélyesnek tünt. Számtalan posztot olvastam el és mindenhol nagy számban voltak a pórul jártak meg a figyelmeztetések vírusra meg különböző ártó szándékú root-nak ajánlott szoftverekkel. Végül elnapoltam a dolgot és mivel a Lenovo frisstést ajánlott elfogadtam a lehetőséget és lefuttattam a frissítést.

    Amikor kész lett gondoltam csinálok egy újabb mentést MTKDroid scatter segítségével. amikor a kapcsolat létrejött, kaptam egy figyelmeztetést egy system mappában lévő recovery-from-boot.p nevű állományról ami a Droid szerint Factory resetet csinál normál bootnál.

    Utána olvastam és arra találtam rá, hogy a frissítésbe becsomagolták a recovery partició tartalmát, feltettek egy figyelő szoftvert, ami ha észreveszi, hogy kicserélték a recoveryt, ujrabootoláskor visszaírja az eredetit.
    ez teljesen reménytelenné tette számomra a rootolást, mert sajnos a három bootolás közül a Fastboot állapotban csak a fastboot.exe tud kommunikálni a tablettel, kikapcsolt állapotban a VCOM driverrel csak a FlashTools és normál boot esetén adb-vel meg MTK Droiddal lehet elérni de root jogot nem tudok csinálni rajta.

    Jelenleg így állok nem tudom hogyan tovább. Nem akarok Vroot meg Kingroot appokkal kisérletezni azokról is már sok ijesztőt hallottam. A Kingo Root nem tudom jelen esetben megoldás lenne-e? Van valakinek ezzel a tablettel valamilyen tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák