Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KraX

    őstag

    válasz Nundee K. #7925 üzenetére

    Hello,

    Nekem is problemam van az akku toltes kijelzessel a kezdetek ota (stl100-1, feket telekomos) Szerintem egyertelmuen ez az egyik legelterjedtebb problemaja a z10-nek, ahogy az itteni forum beszamolokat es kulfoldi forumokat olvasom. A gyari telekomos os verzioval is problema volt es a mostani 10.2.0.4x-essel is ugyanugy problema van, bar hozzateszem, hogy nalam nem jelentkezett olyan durvan mint par forumtarsnal, de azert zavaro jelenseg. Nekem 5-6% toltottsegi szinten mar kikapcsol a telefon es a 100%-ot eddig meg nem tudtam elerni,csak egyszer, soha tobbe.
    Ez csunya hiba, szifonon ilyen egyszer sem jelentkezett 5 ev alatt amiota hasznalok almat (ipad, iphone).

    En sem szeretnem allandoan lefeszegetni a hatlapjat a telefonnak, mert mar igy is nyiszorog a berry jel korul es erezhetoen benyomhato. :( Ezt at tudom hidalni egy szep, mondjuk case mate tokkal.

    Az oprendszere nagyon tetszik, de meg tobb gyermekbetegsege van. Pl, nalam ha zenet hallgattam fulesen keresztul es utana hivtam valakit (a fulest kihuzva, mert a gyarinak botranyos a hang minosege hivasok eseten), akkor a hangero szabalyzas teljesen megbolondult. Volt, hogy nem hallottam, hogy kicsong es azt sem, hogy a masik oldalon felveszik es probalnak velem kommunikalni. A felesegem telefonjat felhivva is kiprobaltam es egyertelmuen az en keszulekemben volt a hiba -> full telefon ki-bekapcs megoldotta.

    A web browser tobbszor is fagyott mar ki alolam ket het alatt (sokat netezek a telefonnal, nalam ez fo szempont) es van,hogy megtorpan par mp-re (mintha lefagyna, semmilyen erintesre nem reagal) aztan teszi tovabb a dolgat. Annyira surun nem jon elo, csak zavaro. Web browseolas alatt kevesnek erzem az akku kapacitasat, de annyira azert nem veszes. Persze, egyeni preferencia kerdese ez is.

    Tegnap adtam el a szifonomat (egy nap alatt elvittek, bar nagyon jo aron arulatm mindennel egyutt, megkimelt allapotban az i4-emet) es a BB-vel fotoztam, de a fokusszal megyult a bajom (tudom, hogy lehet lockolni).

    Ami meg hianyzik, az egy nagyon gyors pdf olvaso. A gyari ami benne van vicc kategoria pl a szifonos Bookman apphoz kepest. Tobbszaz oldalas pdf allomanyokkal nem tud megbirkozni, amivel az i4-em siman elbant, de ez megintcsak egyeni szoc problemam, 10-bol 9.5 usernek nem faj.

    Nehany app nagyon hianyzik nekem (pl a fent emlitett Bookman).

    Jo lenne hozzaferni a droidos appok legalabb egy reszehez. Termeszetesen tudom, hogy ez lehetseges leak os-t felrakva, de en azert valasztottam egy zart rendszert, mert nem akartam os verziokkal szivni es allandoan mokolni, meg ha egyszeru is viszonylag. Ez szamomra nagyon hasonlo mint az androidon megszokott os tweakeles, hekkeles stb amit en nagyivben kerulnek. Ios-en erre nincs szukseg, csak hasznalom a keszulekemet es kesz. Nem kell a kulonbozo os verziokkal szarakodni. Arra volt erdemes figyelni, hogy verzio valtasnal nem toltottem le a legelsot, hanem megvartam az elso javito csomagot es kesz. Ennyi.

    Nekem kb. ezek a szivfajdalmaim a telefonnal kapcsolatban es tobb a pro mint a kontra, amit nem irtam le. A gesztusvezerles pl nagyon hamar megszeretheto.

    [ Szerkesztve ]

    For the God Emperor!

Új hozzászólás Aktív témák