Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ilidzser

    tag

    válasz Cyberpunk #3417 üzenetére

    Igen, jól bejött ez az ipad3. A retina Mac-et én a windowshoz hasonlítottam és egyelőre szokatlan volt, így megváltam tőle. Ha meggondolom magam, akkor gondolom nemsokára jön a 17-es, majd max azon gyakorlok.:-) Nekem kicsit fura volt az oprendszer...
    A note-s témához hozzászólva részemről is...nagyon jó kis készülék, de telefonáláshoz túl nagy, internetezésnél pedig vannak korlátok... Anyaghasználatban egyébként ilyenkor látja az ember a különbséget, mikor van egy minőségibb készülék is nála. Amíg nem volt Apple termék nálam, addig ez nem tűnt fel. Egyedül a zab 7.7 mutatott már ebből az érzésből valamit.
    Mondjuk ez az a tablet meg néha már nagynak tűnik, nem annyir könnyen tudom szállítani magammal. Bár ez az ozaki tok sokat segít rajta...
    Egy kérdés: A freemailes levelezést hogy a francba tudom beállítani rajta, mert erre sehogy se jövök rá és már neten is néztem, de valahogy esélytelennek érzem?

    matthew: Szerintem a fekete iPad-ben nem olyan szép, valahogy nem mutat jól. A fehérrel nekem nincs bajom, abszolút nem gáz férfinak sem és nem látszik rajta az ujjlenyomat sem. Én nem sokat agyalnék rajta...:-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák