Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz Neoteric #1007 üzenetére

    kéne legalább 50méter lankábel..

    És ezzel mi a probléma? :) Nálam az ajtón behozták a netet, aztán Isten pá (én kértem így direkt)! Onnan kellett elhoznom a harmadik szobáig egy 73nm-es panelban. Nem hatott meg a dolog, vettem gyári(!) hosszú minőségi UTP-t, amekkora kellett (meg nem mondom már, hogy mekkora, de lehet bármekkorát kapni /az UTP max. hosszúságáig persze/), felfogattam a plafon és a fal sarokrészébe és ennyi, mai napig csodásan üzemel már évek óta, megy mint szél. Lehet kábelcsatornákat is kapni, nem olcsó, de ha el akarod rejteni a kábelt, az is van. A panel átfúrásáról már nem is beszélve, jó, ez tényleg nagy meló, de szakember megcsinálja egy kevés pénzért.
    Otthonra sok értelmét a wifinek nem látom, hacsak nem egy hatalmas, száz szobás kacsalábon forgó palotában lakik valaki, vagy ha csak nem tojik a minőségre, vagy arra, hogy mondjuk a 20/10-es netből fele annyit fog tudni kb. kihasználni normálisan, de nagyon zavaros helyen még ennyit sem és azt is akadozva (saját munkahelyi és otthoni tapasztalat).

    Hát kinek a pap, kinek a papné, nekem a kék sokkal jobban tetszett. De hogy tévedés ne essék: nem a ruszkik csinálták pirosra, ez a gyári HD2 firm dizájnja, szóval a Jarre-éknek semmi közük nincs ehhez (sajnos, mert csinálhatnának vmi szebbet). :)

    Sajnos mivel én nem használom a wifi részét (pedig 300-as wifi routerem van), így erről nem tudok nyilatkozni, hogy külső vevővel mire képes, de eléggé természetesnek tartom, hogy azon tud a net is üzemelni rendesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák