Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tittipecci

    csendes tag

    válasz korvin98 #1478 üzenetére

    Én azon a véleményen vagyok, hogy nem kell még leírni az 5S-t az SE árnyékában..
    Sőt. Azok, akik eddig nem voltak almások és akiket sokkoltak az iPhone árak, így az SE ára is, épp az 5S mostani ára fogja a őket leginkább elgondolkodtatni, hogy végre elérhető távolságba került egy új, garanciális iPhone. Ami ha nem is legújabb modell, de ÚJ iPhone.

    A 32 GB-os verzió az edigitalnál most 130.000.-Ft, ami egy sokkal megnyugtatóbb méretű tárhely, mint a 16GB. Az SE-ből a 16-os után nincs 32-es (miért is lenne...), csak 64-es, az viszont 200e Ft.
    Magyarán ha nagyobbra van szükség, akkor bizony a 130.000.-Ft-ot hasonlítjuk a 200.000.-Ft-hoz, ez pedig tekintélyes különbség, mások összesen ennyiért vásárolnak telefont :)

    Egy 4S-t most adtunk el 1 hónapja a családban, tökéletesen működött, 9-es iOS-el futott. Azaz a frissítések még sokáig jók lesznek, az Apple az Androidhoz képest -többek közt, Microsoftról nem is beszélve - épp ebben erős, nem hagyja cserben a korábbi vevőit. Ha - ahogyan írod - kb 2 évre veszed a telefont, nem hiszem, hogy gondod lesz vele.
    Kizárt dolognak tartom, hogy 2 év alatt olyan ipari mennyiségű új App jöjjön ki, amelyek csak a majdan kiadásra kerülő új OS rendszerrel fognak működni és nem lehet élni nélkülük, ellehetetlenítve a telefon használatát.
    Fontos, hogy az Appstore-ban elérhetőek az appok korábbi verziói. Nemrég adtam el a 3GS-t is, arra még tudtam Waze navigációs alkalmazást telepíteni. Az igaz, hogy nem a legfrissebb verziót, de szuperül, stabilan és megbízhatóan működött, amit egy iPhone-tól vár az ember.

    Szóval ne vesd el az 5S-t az SE- miatt, én nem vetettem el, családba vettünk is most egy 32GB-osat.

Új hozzászólás Aktív témák