Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz persil #1888 üzenetére

    Egyetértek. Bár nekem teljesen mindegy melyik típusról van szó, ha a csúcskategóriában akkor ez ugyanakkora probléma.

    Azzal is teljesen egyetértek, hogy iPhone-nál ez sokkal felkapottabb téma, mint másnál. De azért ez nem véletlen. Akárhogy is nézzük, mint júzer, mint marketing oldalról az iPhone a leginkább istenített telefon a világon. :) Így náluk az a bizonyos léc eleve jóval magasabban van, mint akár egy Samsung esetében. Erről nem mi tehetünk, hanem inkább a marketing és a fanok, akik az elmúlt években egekig magasztalták az iPhone-t és a céget ami gyártja.

    Amúgy ez a kopás is egy érdekes dolog. Neme az előző óccsó LG telefonom műanyag hátlapja nem kopott, csak karcolódott. Pedig azt a gyerektől elkezdve mindenki dobálta már össze-vissza (most az asszony használja ;] ) és abszolút nem néz ki vészesen így 1,5 év után sem. Pedig az csak egy szar vékony műanyag. De viszont nincs ami kilátszódjon alóla! :) Ezért abszolút nem feltűnő.
    Az iPhone 2G-m is hasonló véget ért. Azt annyit dobáltam, hogy a végére már mind a 4 sarka be volt horpadva, a wifi jelet már alig találta meg és a legvégén már a kijelző egyik pontja sem működött. DE! Mindezek ellenére, a kijelzőn összesen 4db hajszálkarc volt, ami kizárólag fénynek fordítva látszódott. A hátlap mondjuk rendesen karcos és kopott volt, de mivel annak eleve fémes színe volt, ezért nem volt feltűnő. Ja és ez persze 2 év használat után úgy, hogy csak az első fél évben vigyáztam rá.
    Szóval az i5-nél szerintem kár volt elhagyni az üveget. Azért az jó volt. Plusz én a telefont használni akarom, nem pedig vigyázni rá, mint hímes tojásra nehogy véletlenül valamihez kicsit erősebben érintsem hozzá, húzzam meg stb... (nyilván kulccsal se fogom dörzsölgetni. :D)

    @irgum:

    "Mert szerintem nem karcolódik a gyűrűtől, én ezt nem hiszem el."

    Akkor próbáld ki. Tryout videót a népnek! :C

    "de úgy gondolom több olyan fórumtárs van itt, aki egyszerűen szítani akarja csak a feszültséget... Például aki azt írja: "megvettem, de már el is adtam" stb..."

    Ez amúgy nekem is feltűnt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák