Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz rolixxx #22750 üzenetére

    Szerintem annyit megér, én 30-ért vettem használtan14 hónap garanciával, tokkal, fóliákkal, bluetooth hedsettel, de szerintem ennyit megért utólag is. Azt nem értem, hogy tették tönkre az aksiját, nekem 2 éves és egész jó állapotban van a teló a teló 2-3 napot kibír, elég intenzív használat esetén is egy napot kibír.

    Szerintem jó kis teló, szép a kijelzője, jó netezni rajta, nem túl jó fényképeket, csinál, de a HD videója viszont egyensen kiváló, persze nem gyári szoftverrel. Én a GPS-t is sokat használom, bár van akinek gondjai vannak vele, hogy megbízhatatlan.

    Ha nem akarod, hogy belassuljon ennyit kell beállítanod: Beállítások -> -Fejlesztés -> Háttérfolyamat korlátozás -> legfeljebb 4 folyamat. Így nekem 2-3 hónap folyamatos üzem után sem lassul be. Vagy az is megoldás, hogy néhány naponta, max hetente ki-be kapcsolod, de van erre szoftver is ami ezt automatiksuan megcsinálja, pl. éjszaka kikapcsol. Mondjuk ennél sokkal jobb megoldás egy nem gyári romot feltenni, de az azért kicsit macerásabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák