Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaPe

    tag

    válasz Milestone2 #20627 üzenetére

    Így van. Bár a gyári recoveryt is vissza lehet flashelni gond nélkül, bár számomra kétségtelenül jobb megoldás a bootolás.

    A telepítés menete meg elég egyszerű. Bagyusz blogjáról idézve:

    Telepítés menete:
    -letöltöd a romot
    -Felrakod az SD kártya gyökerébe(nem tömöríted ki a zip filet)
    -Letöltöd a CWM-t. Ha gyárilag ICS-d volt (vagy hivatalosan frissítettél ICSre) akkor ezt -> CWM_ICS, ha meg GB-d volt gyárilag (vagy nem frissítettél HIVATALOSAN ICSre) akkor ezt-> CWM_GB
    -CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő LE!!+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd elengeded a bekapcsoló gombot és a hangerő le gombot még 4-5 másodpercig nyomod. Ezután rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM mappán belül a "fastboot load.bat" filet.
    -CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot

    Fontos, hogy a gyári rendszerről a fent említett CWM recoveryben készíts egy backupot. Ezt a backup/restore menü alatt tudod megtenni. Visszaállításkor ugyan ez a menü, csak restore menüt választod.
    Rom telepítés előtt wipe data stb szükséges. Fakirr1 leírta a blogján, hogy miket érdemes wipeolni. Ezt is a cwm recoveryn belül tudod megtenni.

    Mielőtt nekivágsz győződj meg róla, hogy minden driver fent legyen a gépen. A fastbootos driverek a mélyvizes topicban lévő összefoglalóban találod, a telefon driverei pedi az OTU program telepítésével kerülnek fel a PCre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák