Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kari915

    tag

    válasz matepalfi #3282 üzenetére

    A boltban tudod miért a Galaxy Mini-t ajánlják, mert a nyomott ár miatt fele akkora a bolti árrés az OneTouch-on, mint a Mini-n, ezt az eladó csaj mondta, amikor már kifizettem és a tulaj kiment az eladótérből (franchise üzletben vettem), és rákérdeztem miért nem ajánlják a saját márkás készüléket (nekem is a Samsungot ajánlották nagyon, bár Én az Ace-ért mentem, nekem G.Mini-m volt eddig, de mikor megláttam az OneTouch-ot és az árat már nem tudtak lebeszélni róla.)
    Én párhuzamosan használtam a Minit és az OT990-t összesem lehet hasonlítani a két készüléket használati élményben, természetesen az OT990 javára, a nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, az érintő gombok használata, használati gyorsaságban sem volt jobb a Mini, mint ahogy egyesektől már olvastam, bár nekem csak a gyári ROM-ok voltak a Minin.
    Én a Mini-t csak az ára miatt vettem anno 8000,- forint volt, annyit nagyon megért, de nem 30 ezret. A Mini-t azoknak ajánlom, akik minden nap egy új FW szeretnének telepíteni, nézetekbe a fórumára, ott úgy repkednek az újabbnál-újabb ROM nevek, hogy követni nem lehet, de ahogy olvasom mindig van valami BUG bennük és már cserélik is a másikra, hogy ennek mi értelme, nem értem. :F :W

    Bocs az Off-ért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák